• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja przy kimś

Kobieta

monika.smerf

Nowicjusz
To zależy od kilku czynników. Jeśli partnerka tak lubi, to ja uwielbiam, jak wystawia język, a ja tryskam jej na twarz i język lub tylko na język. Bardzo też lubię, kiedy partnerka siedzi na fotelu i mnie obserwuje, a ja stoję na środku pokoju i tryskam na podłogę. Lubię też stać nad stołem lub biurkiem i trysnąć na blat. No i absolutnie uwielbiam, jak partnerka mnie nagrywa. Wtedy zazwyczaj leżę na łóżku i opowiadam, że jestem bezwstydnym onanistą i podnieca mnie, kiedy jestem nagrywany. Tryskam na brzuch, a partnerka nie przerywa nagrywania, tylko czeka, aż wytrę spermę i jest mi głupio, że jestem takim onanem i w dodatku to wszystko się nagrało.
bawiłam się tak kiedyś ze swoim byłym chłopakiem. było mega:)

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ja to tylko przy partnerce i to też się wstydzę by tak bezczelnie z daleka, raczej jak już to jak ona nie może mnie zaspokoić, to wtedy końce sam przerywając się do niej i całując. Choć z czasem mniej się wstydzę. W sumie to też nie wiem, co ona myśli o tym... Chyba by trzeba spytać...

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Masturbowałbym się, gdyby drugą osobę to podniecało, ale podejrzewam, że przy moim wyglądzie to raczej nie jest miły dla oka widok ;) Za to masturbacja kobieca wśród ludzi byłaby fajna, pobudza wyobraźnię

Mężczyzna

JokerM

Cichy Podglądacz
Z mojej strony wygląda to tak. W weekendowe poranki biorąc kąpiel zawsze ręka powędruje na dół w wiadomym celu. Moja Pani wie, że mam takie potrzeby, czasem pomoże, czasami tylko patrzy. Zazwyczaj kończy się tak, że zdejmie koszulkę, zachęci do wtulenia się w cycuszki i dokończy to zacząłem. Czy to lodzik, czy to robótki ręczne. Czesto pomaga mi rączką w masturbacji. Tak jak lubię, i ona też.