• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja pod prysznicem na siłowni

Mężczyzna

Hornyboy24

Podrywacz
Panowie, czy zdarzyło wam się masturbować na siłowni/słyszeć jak ktoś to robi?
Swego czasu chodziłem na małą siłownie, gdzie był jeden prysznic i co jakiś czas zamykał się tam na dość długo jeden chłopak, jestem pewien, że się masturbował. Macie podobne historie?

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Zdarzało mi się masturbować w toalecie, w szkole, w pracy czy na imprezie, pod prysznicem to raz przyłapała mnie matka kolegi u niego w domu :p

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Tak, wielokrotnie bo ZAWSZE po siłowni czuję nawet nie chęć ale bardzo silną potrzebę seksu lub masturbacji. Siłownia tak na mnie działa.
Myślę, że to nawet nie jest kwestia stricte seksualna, po prostu taką mam fizjologię, hormony itd.
Na szczęście w mojej siłowni mamy osobne prysznice więc jest łatwo.
Generalnie na siłowni staram się tego unikać, bo z oczywistych powodów trzeba to załatwić w miarę szybko (a ja wolę masturbo powolne i długie), no ale czasami po prostu muszę.

PS: fajny temat, dzięki że go założyłeś.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Hmmm... Masturbacja w publicznej toalecie jakoś tak wydaje mi się nieco... nie wiem jak to nazwać... obleśna? perwersyjna? może nawet lekko zboczona?
I tak i nie, kilka razy natknolem się na to, za każdym razem ze zdziwieniem, nie obruszyło mnie to, na szczęście to były czyste obiekty, raz dołączylrm zresztą

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
I tak i nie, kilka razy natknolem się na to, za każdym razem ze zdziwieniem, nie obruszyło mnie to, na szczęście to były czyste obiekty, raz dołączylrm zresztą
Ok, każdy z nas ma inne podejście.
Zresztą masturbo w toalecie np. na siłowni jeszcze bym zrozumiał ale np. na dworcu? Nie, nie i jeszcze raz nie.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Też tak myślałem, że nigdy nigdy, raz się zdarzyło, i pewnie wiecej nie, traktuje to jak jedno z wielu doświadczeń, ot i wwzystko