• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja na poduszce...

Acutus

Cichy Podglądacz
Faceci zwykle masturbuja się ręka..

Chciałem zapytać czy masturbacja bez uzycia ręki z wykorzystaniem poduszki tez jest częsta u facetów ?

W sumie to nie rzadko się o tym słyszy. Ale dlaczego ktoś miałby nie używać ręki? Jeśli tak go bardziej podnieca, to czemu nie:)

catharsis

Cichy Podglądacz
Też nie bardzo rozumiem, dlaczego należy stosować jakieś ograniczenia. Ręką wolno, a poduszką nie? Niby dlaczego? możliwości są nieomalże nieograniczone i dlaczego z nich nie skorzystać. Ciągle tak samo to chyba nudne....

Izabel

Cichy Podglądacz
Kobiety mają ciekawiej pod tym względem :). Czasami używam do tego poduszki... Robię sobie twarde zakończenie i wkładam między nogi :) No i jazda :)

Cupidolov

Nowicjusz
Ręka to chyba najbardziej popularna opcja czy narzędzie do masturbacji u facetów,ale jeżeli chcesz czegoś niestandardowego,to może pompka do penisa lub sztuczna pochwa spełni Twoje wymagania,co o tym sądzisz?

SexWibracje

Nowicjusz
Są specjalne akcesoria erotyczne z myślą o ,masturbacji mężczyzn,sztuczne pochwy czy rządzenia stymulujące seks oralny,wystarczy tylko poszukać w internetowych sex shopach i od razu znajdziemy wszystko czego potrzebujemy,to znakomita odskocznia i urozmaicenie w kwestii tradycyjnej masturbacji. Wszystko to znajdziecie u nas na SexWibracje.pl zapewniamy też pełną dyskrecję.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Od pocierania o łóżko zaczęła się moja przygoda z masturbacją, ale niestety (albo stety!) szybko przerzuciłem się na rękę i tak już zostało. O wiele lepsze doznania. :)

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Wiadomo
Widziałam jak facet pociera penisa o łóżko albo robi rulon z poduszki/kołdry i ją posuwa.
Jasne, da się i czasem fajnie urozmaicić, ale jednak myślę, że "jazda na ręcznym" to > 90 % męskiej masturbacji.

Zalety są oczywiste:
  • ręka jest zawsze dostępna,
  • doznania są boskie,
  • nie potrzeba specjalnych przygotowań.