• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja jak często

Mężczyzna

Luho

Cichy Podglądacz
Przynajmniej 21 ejakulacji w miesiącu (czyli około 5/tydzień) zmniejsza ryzyko raka prostaty o 31%. Panowie, do dzieła 😉

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Przynajmniej 21 ejakulacji w miesiącu (czyli około 5/tydzień) zmniejsza ryzyko raka prostaty o 31%. Panowie, do dzieła 😉
21 razy w miesiącu? Proszę nie rozśmieszać publiczności... Przedmówca pisze, że tyle to w tydzień, ale jest młodszy. Ja na 21 razy to potrzebuję z max 2 tygodnie. Zależy ile razy seks w tym czasie.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Jednego jestem pewien - żaden facet nie masturbuje się z uwagi na ryzyko raka prostaty :)

To po prostu jest wspaniałe doznanie, które każdy, kto tego spróbował, chce przeżyć ponownie.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ale tak serio - walenie konia jest serio udokumentowane jako zmniejszenie ryzyka raka prostaty?
Nigdy się w "naukowe" kwestie nie zagłębiałem, walę od ponad 30 lat bo po prostu to lubię i sprawia mi przyjemność.
Ale jeśli ma "lecznicze" właściwości to jeszcze lepiej 🙃

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Ale tak serio - walenie konia jest serio udokumentowane jako zmniejszenie ryzyka raka prostaty?
Nigdy się w "naukowe" kwestie nie zagłębiałem, walę od ponad 30 lat bo po prostu to lubię i sprawia mi przyjemność.
Ale jeśli ma "lecznicze" właściwości to jeszcze lepiej 🙃
Podobno ma. Było takie badanie z Australii chyba.