• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja dwóch chłopaków

Mężczyzna

SEXIPUPPY

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich jestem tu nowy i kieruję te wiadomość do chłopaków i nie wiem czy to dobre miejsce. Trzeba zacząć od tego że no mam 21 lat i nosi mnie odnośnie walenia konia 💦🍆 i to tak ostro 🥵 Mój kolega ma 24 lata i też go nosi, muszę dodać ze prawie codziennie no w sumie codziennie rozmawiamy o waleniu 💦🍆 zaczyna sie to tak po 22 i zaczynamy pisać co on by chciał co ja i sobie tworzymy 😈 jakieś historyjki, myśli i tak dalej. No powiem w prost rozmawiamy o wszystkim o kutasach, o depilacji, o zabawkach no o wszystkim nie robimy tajemnic... mówimy w prost. Musze sie przyznać i on o tym wie ze wolę chłopaków ale to mniejsza z tym... Dodam że ani ja ani on nie mamy tej drugiej połowy. Chodzi mi bardzej o to że jak nas tak nosi to czy byśmy może nie masturbowali sie razem 😈 I teraz chodzi o to jak z nim o tym pogadać ? Jak zachęcić ? Bo jak tak razem piszemy i puszcza nam fantazja to myślę ze było by grubo 💦 🍆 🥵 😈 Z góry dziękuję z podpowiedzi 😊

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Dwie godziny tu jesteś na forum a już nawaliłeś 3 posty 😆 w takim tempie to się wystrzelasz do jutra - no chyba, że o to chodzi 🤣