• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mastrubacja przez kieszeń w spodniach

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Wczoraj zrobiłem sobie dobrze przez kieszeń w spodniach, obspermiłem majtki. Dawno temu, w kinie w ten sposób doprowadziłem się do wytrysku. Macie podobne doświadczenia ?

Mężczyzna

And

Podrywacz
nie zawsze jest mozliwość wyjęcia kutasa ze spodni. Czasem np w pracy trzeba sobie radzić i masować przez spodnie np przez kieszeń

Mężczyzna

manio96

Cichy Podglądacz
Zdarzalo sie oczywiscie przez kieszen masturbowac, ale nie do wytrysku. Szkoda mi bylo ubran, a latac z bielizna w spermie mogloby sprawiac dyskomfort. Czasami lubie po jajkach sie dotykac, czy po fiucie. Mysle, ze kazdy ma to za soba 😂

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Ja sam sobie nie raz tak robiłem ale jak pamiętam bez finału w majteczki ale raz koleżanka w pracy tak mi zrobiła z tym , że do końca i taki ospermiony pojechałem autobusem do domu, najgorszy moment było to żeby wejsc do domu i żeby mnie żona nie wyczuła bo waliło ode mnie na kilometr :)

Mężczyzna

Kinky_Guy

Cichy Podglądacz
Szczerze mówiąc nigdy mi coś takiego do głowy nie przyszło, brzmi trochę niewygodnie.
Generalnie, dopóki nie mam jakiejś chwili dla siebie, czy po prostu spokoju to o masturbacji nie myślę

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Szczerze mówiąc nigdy mi coś takiego do głowy nie przyszło, brzmi trochę niewygodnie.
Generalnie, dopóki nie mam jakiejś chwili dla siebie, czy po prostu spokoju to o masturbacji nie myślę
Myślę, że zwalenie konika przez spodnie i przez koleżankę nie jest masturbacją.

Mężczyzna

Focfox

Nowicjusz
No właśnie to był jedyny mankament tej całej przygody 😂 Ale nie ukrywam, masowanie przez nogawkę i nadciągający finał był super 😁

Mężczyzna

MadZed79

Cichy Podglądacz
Tia, na studiach raz odwaliłem taki numer w autobusie. Trochę przypał bo było dużo ładunku i przemoczyło majtasy i była plama na spodniach :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: . Dobrze ze to było ponad 25 lat temu