Strasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
Uwielbiam ten widok
Może, żeby zdjąć, trzeb najpierw potrzeć...Ale tylko przez stringi, czy po zdjęciu stringów też?
Bez jest chyba przyjemniej.
Ale tylko przez stringi, czy po zdjęciu stringów też?
Bez jest chyba przyjemniej.
Mnie to tak irytuje, to smyranie przez materiał, że mam ochotę strzelić w policzek aż tak mnie to irytujeStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
O tak coś pięknegoStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
O Tak, idealnie to opisalaś. Widok od tylu cipki w majtkach jest cudowny. Uwielbiam w ten sposób masować cipke, a jak majtki są mokre to już w ogóleStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
może być w pończochach z pasem?Strasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
Jezu mnie też. Uwielbiam toStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
może być w pończochach z pasem?
Jak najbardziej
Brzmi bardzo miło ja w ogóle lubię smyranieStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
Brzmi bardzo miło ja w ogóle lubię smyranie
Tak, mi też się podoba. Nie wiem czy tylko facetowi bym dała, jestem ciut bardziej otwarta w tych tematach. To kiedy mnie odwiedzasz?Brzmi bardzo miło ja w ogóle lubię smyranie
Załatwimy temat na privie :*Ja na wiecznym YOLO przyjeżdżam do Twojego miasta... teraz będę w kwietniu, później z lotniska do pociągu muszę się teleportować nie wiem czy to przeżyje hehhe
Moją P. mógłby tak szef wypieścićStrasznie mnie kręci fantazja o tym, jak kobieta mocno się wypina, rozkłada nóżki szeroko, i daje się macać i smyrać facetowi przez stringi po mokrej, spragnionej i rozgrzanej cipeczce
Uwielbiam ten widok
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Orgazm przez masowanie prostaty | Seks | 18 | |
W | Pocieranie cipki | Fetysze i perwersje | 15 | |
P | Masturbacja przez pocieranie | Masturbacja | 3 |