• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaż tajski, b2b

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Hej.
Miał ktoś z was doświadczenia z gabinetem masażu b2b? Zastanawiam się nad wycieczką do takowego. Jakieś pozytywne lub negatywne opinie..

Marcin77

Cichy Podglądacz
Prawdziwy masaz tajski nie ma nic wspolnego z erotyka.Wszystkie strefy erogenne sa omijane,po drugie jest wykonywany w ubraniu.
Masaz b2b to tez zaden masaz tylko ocieranie sie golymi cialami.Plusy to bliskosc nagiej laski,ktora jezdzi po tobie,ciekawa forma erotyki i nowych doznan.
Sprobowac trzeba wszystkiego,moze Ci sie spodoba.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
No właśnie, rzecz w tym że nie bardzo mam pojęcie. Znalazłem kilka gabinetów i kolosalne różnice. Jedne oferują po prostu masaże a inne bardziej erotyczne doznania. Ciekawy jestem obu opcji 😉

Mężczyzna

MikeMH4

Podrywacz
Chciałbym kiedyś spróbować masażu erotycznego, ale sprawdzałem i najbliższy taki "salon" jest dopiero we Wrocławiu 😔

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Ja mieszkam w Danii, tutaj jest tego pełno 😁 dlatego też zastanawiam się nad przetestowaniem kilku z nich. Są tajki, brazylijki, murzynki do wyboru do koloru 🤩

Mężczyzna

facet30

Seks Praktykant
Ja się zastanawiam nad zamówieniem masażystki do domu. I nawet nie z neta, tylko wiecie - tak staromodnie z prasy... ten dreszczyk emocji kto przyjdzie ? Czy ładna, czy nie ? Czy długonoga młoda zgrabna czy może jakaś inna ? Już samo oczekiwanie może nieźle nakręcić :) No i uważam, że w domu u klienta jest inna atmosfera, bardziej pro kliencka :)