• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaż prostaty

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Pytanie do Pań 😁Czy podczas robienia loda swoim partnerom robicie im w tym samym czasie masaż prostaty???Czy lubicie to robić?? Czy faktycznie podczas masażu prostaty wytrysk jest o wiele większy??I czy nie brzydzicie się mówiąc wprost wkładać swoim facetom palca w odbyt???

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Ja bym bardzo chciał poczuć w tyłeczku palec mojej pani albo kilka. Niestety za żadne skarby świata nie mogę jej na to namówić
Mi właśnie żonka zaczęła od niedawna podczas obciągania robić masaż prostaty.Dlatego pytałem o doświadczenia innych.U mnie wygląda to tak że smaruje palca żelem i wkłada mi prawie całego w dupsko i gmyra nim w środku 😁 Efekt u mnie jest taki że po krótkiej chwili tryskam spermą jak szalony prosto w jej gardło 😁 Uczucie jest mega