• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaż penisa (lingam massage)

Status
Zamknięty.

SeksNaWidelcu

Cichy Podglądacz
Przyznajcie się, ile z Was (kobiet) zrobiło, robi systematycznie, albo chętnie zrobi taki masaż swojemu partnerowi? Niby tak niewiele trzeba chęci i czasu, a jednak wydaje mi się, że większość kobiet uważa, że jest to coś... wykraczającego poza standardowe życie erotyczne, coś perwersyjnego, złego... Nie chodzi o masturbację, ale masaż z użyciem olejku, różnych technik, taki jaki opisaliśmy z mężem na naszym blogu.

Co o tym myślicie? Czy uważacie, że takie praktyki seksualne są na pograniczu dobrego smaku, czy może lubicie tak "nagradzać" Waszych mężczyzn?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

piotr090980

Cichy Podglądacz
Ja z moją kobietą, nie uważzamy żeby to było coś złego..wręcz przeciwnie, lubię kiedy rbi mi masaż w taki sposób i ona tez to lubi robić, więc.. nie ma sie co wstydzić ;)

Eroticking

Nowicjusz
Moim zdaniem to jak najbardziej mieści się w granicy dobrego smaku i stanowi o znakomitej grze wstępne obojga partnerów wzmagając podniecenie. Jedyne o czym należy pamiętać to aby wybrać odpowiednie olejki lub żele nawilżające smakowe, których szeroki wybór bez problemu znajdziemy w internetowych sex-shopach.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry