• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaz erotyczny dla par

Kobieta

Klara27

Cichy Podglądacz
Cześć :)

Chciałam zapytać - czy ktoś z Was korzystał z usług masażu erotycznego wraz ze swoją partnerką/partnerem lub indywidualnie? Jak wrażenia?

Czy jesteście w stanie polecić salon masazu we Wrocławiu /Poznaniu?

Wyjaśnię jeszcze o co dokładnie mi chodzi - masaz wykonywany nago przez masażystki :)
Interesowałaby nas dwie masujące kobiety - jedna dla mnie, druga dla Męża :)
Od razu odpowiem na pytania, które pewnie się pojawią - tak, zdaję sobie sprawę z tego, ze inna, naga kobieta będzie masować mojego Męża nagim cialem. Tak, ja też chcę masażystkę to mój świadomy wybór.

Jest ktoś w stanie pochwalić się doświadczenien w tym zakresie? :)
Jeśli ktos był w parze - czy ciężko było wyzbyć się negatywnych emocji, stresu i porównywania się i skupić się na samym relaksie? :)

PS. Dodałam post w innym dziale i chyba źle wtedy dodałam :)

Mężczyzna

piorek303

Cichy Podglądacz
Hej😉
Podpinam się do pytania, również chciałbym usłyszeć opinii na ten temat.
P.S. u nas miałaby masować para😊

Kobieta

Klara27

Cichy Podglądacz
Hej😉
Podpinam się do pytania, również chciałbym usłyszeć opinii na ten temat.
P.S. u nas miałaby masować para😊
Powiem Ci, ze ciężki temat. W sensie - juz nie na jednym forum pytałam i uzyskałam bardzo mało odpowiedzi. Jeśli już to częściej od Panów, którzy sami skorzystali z takiego masazu.
Czuję się trochę zawiedziona, bo skoro jest tyle fantazji o cuckloud, trójkątach, swingowaniu to wydawalo mi się, ze... Ktos może korzystał z takiej formy masazu.
No i pewnie ktoś korzystał, ale strasznie ciężko znaleźć kogoś kto może podzielić się opinią i brzmi wiarygodnie

Kobieta

Klara27

Cichy Podglądacz
Jeśli już to dostawałam pytania typu czy zdaję sobie sprawę z tego, że naga dziewczyna będzie się ocierać o mojego Męża albo, ze mam zaproponować, że ja biorę faceta to ciekawe czy Mąż dalej chętny będzie.
Jasne, ze zdaję sobie sprawę, ze jakas dziewczyna będzie ocierać się o mojego Meza. I nie chcę faceta, sama chcę kobietę.
Teoretycznie wydaje mi się, ze kręci mnie to. Po prostu chciałabym spróbować.
Ale jednocześnie chciałabym poznać opinie osób, które korzystały. Umoralnien i pytań dodatkowych nie potrzebuję.
Trochę tylko stresuje mnie właśnie to, ze jesli pary korzystają to pewnie z masażystką i masażystą. A tu w grę wchodzą tylko dwie kobiety.

Mężczyzna

piorek303

Cichy Podglądacz
Powiem Ci, ze ciężki temat. W sensie - juz nie na jednym forum pytałam i uzyskałam bardzo mało odpowiedzi. Jeśli już to częściej od Panów, którzy sami skorzystali z takiego masazu.
Czuję się trochę zawiedziona, bo skoro jest tyle fantazji o cuckloud, trójkątach, swingowaniu to wydawalo mi się, ze... Ktos może korzystał z takiej formy masazu.
No i pewnie ktoś korzystał, ale strasznie ciężko znaleźć kogoś kto może podzielić się opinią i brzmi wiarygodnie
Mam podobne odczucia, nawet dodałem podobnego posta😉 i cisza😔 a wydawało mi się, że trafiłem do idealnego miejsca....

Mężczyzna

piorek303

Cichy Podglądacz
Jeśli już to dostawałam pytania typu czy zdaję sobie sprawę z tego, że naga dziewczyna będzie się ocierać o mojego Męża albo, ze mam zaproponować, że ja biorę faceta to ciekawe czy Mąż dalej chętny będzie.
Jasne, ze zdaję sobie sprawę, ze jakas dziewczyna będzie ocierać się o mojego Meza. I nie chcę faceta, sama chcę kobietę.
Teoretycznie wydaje mi się, ze kręci mnie to. Po prostu chciałabym spróbować.
Ale jednocześnie chciałabym poznać opinie osób, które korzystały. Umoralnien i pytań dodatkowych nie potrzebuję.
Trochę tylko stresuje mnie właśnie to, ze jesli pary korzystają to pewnie z masażystką i masażystą. A tu w grę wchodzą tylko dwie kobiety.
Skoro chcesz taki układ to tego się trzymaj! Moja żona chce, aby masował ją masażysta, ja chce masażystkę i napewno pierwszy raz taki będzie. Mam nadzieję, że w tym roku uda się zrealizować naszą fantazje. Salon masażu wytypowałem sam, ponieważ na forum jak już wspomniałem i sama to zauważyłaś znikomy oddźwięk.

Kobieta

Klara27

Cichy Podglądacz
Skoro chcesz taki układ to tego się trzymaj! Moja żona chce, aby masował ją masażysta, ja chce masażystkę i napewno pierwszy raz taki będzie. Mam nadzieję, że w tym roku uda się zrealizować naszą fantazje. Salon masażu wytypowałem sam, ponieważ na forum jak już wspomniałem i sama to zauważyłaś znikomy oddźwięk.
I my tez mamy już upatrzony salon :) ze względów osobistych nie możemy zrealizować fantazji teraz - musimy poczekać ok pół roku :)
Czuję mega ekscytację, ale i trochę strach :)

Mężczyzna

Skorpion761

Cichy Podglądacz
Byliśmy na masażu Tantra. Było niesamowicie. Maskowały nas dwie młode masażystki. One jak i my byliśmy nadzy. Rytuał trwał 1:40 min. Pierwsza cześć leżeliśmy na brzuchu a nad nami w sensualnym transie poruszały się masażystki. Później odwróciliśmy się na plecy. Masażystki maskowały całe nasze ciała, dotykały piersiami, muskali po częściach intymnych. Orgazm żony był tak niesamowity ze pierwszy raz w życiu wpadła w drgawki. Ja widząc ja drgająca dostałem również orgazmu z wytryskiem tak silnym ze poleciał mi za głowę :). polecam 😜

Mężczyzna

grzesio87

Cichy Podglądacz
Byliśmy na masażu Tantra. Było niesamowicie. Maskowały nas dwie młode masażystki. One jak i my byliśmy nadzy. Rytuał trwał 1:40 min. Pierwsza cześć leżeliśmy na brzuchu a nad nami w sensualnym transie poruszały się masażystki. Później odwróciliśmy się na plecy. Masażystki maskowały całe nasze ciała, dotykały piersiami, muskali po częściach intymnych. Orgazm żony był tak niesamowity ze pierwszy raz w życiu wpadła w drgawki. Ja widząc ja drgająca dostałem również orgazmu z wytryskiem tak silnym ze poleciał mi za głowę :). polecam 😜
Gdzie takich masaż można zaznać? Też jesteśmy z Warszawy.

Kobieta

Tynka

Podrywacz
To niesamiwite. Zostaliście chyba zupełnie zamaskowani.
Całe szczęcie, że twój silny wtrysk poleciał za głowę. Gdyby trafił w oko, to mogłeś wzrok stracić 👀

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png