Zmęczony divami i wyprany momentami z energii nawet do fantazji erotycznych przez divy i xxx
Po co zaczynasz ogłoszenie pisząc o czymś co aż tak odrzuca? To że przyznajesz, że korzystasz z usług prostytutek już na wstępie skazuje Twoje ogłoszenie na porażkę na naszym forum. O tym się nie mówi, bo jest to w większości społeczeństw (o ile nie we wszystkich) powodem do wstydu. Co więcej dla 99% kobiet jest to obrzydliwe i jaką mają mieć gwarancję, że nie będziesz tego kontynuował będąc w związku? Kobiety nie chcą wiązać się z facetami, którzy chodzą do prostytutek i są dodatkowo na tyle głupi, że chwalą się tym publicznie.
marzę o uroczej kobiecie 20-25 lat byle była dobra urocza ładna
To co wymieniłeś, to nie jest "byle". To jest ideał kobiety dla każdego standardowego faceta. Może powinieneś obniżyć swoje wymagania? Szczególnie jeżeli aż tak doskwiera Ci już samotność. Poza tym wracam do 1 punktu - dlaczego idealna kobieta miałaby się wiązać z facetem, który chodził na prostytutki?
akceptowała mnie jako faceta 23 letniego z asd gracza introwertyka pesymiste jakich mało moje marzenie usłyszeć od takiej "Kocham Cię Damian"
Związek z autystykiem to nie jest takie nic. Poniżej wypisałam wady związku z autystykiem, które mnie by najbardziej irytowały:
- Trudność w rozpoznawaniu i rozumieniu punktu widzenia, intencji i uczuć innych ludzi, co prowadzi do nieporozumień.
- Problemy z prowadzeniem naprzemiennej rozmowy i ogólnie nawiązywaniem kontaktów społecznych.
-
Sztywność zachowań: Preferowanie rutyny i schematów, co sprawia, że zmiany w planach czy otoczeniu mogą być źródłem stresu i lęku
- Mogą wykazywać intensywne reakcje emocjonalne (np. gniew, lęk) nawet na niewielką frustrację
-
Wrażliwość na kontakt fizyczny: Niektórzy mogą odczuwać niechęć do bliskości fizycznej, np. przytulania.
Dlaczego nie poszukasz na forach dla dorosłych autystyków? Gdybym miała taką chorobę, szukałabym w pierwszej kolejności tam. Świat nie jest miłym miejscem i nikt z litości nie będzie się pchał w związek z osobą z takim bagażem problemów, każdy kalkuluje tak, żeby mu było jak najlepiej w życiu i raczej żadna atrakcyjna dziewczyna nie wepchnie się w związek z autystą. Tym bardziej, że szukasz młodej kobiety, takie najczęściej jeszcze mają pstro w głowie.
grać w ulubioną grę na steamie Team Fortress 2 jeść jakieś danie express kubek z makaronem
Nie brzmi to dobrze. I czemu jesz takie gówno?!
cieszyć się jej obecnością nawet czasem jej powiedzieć mógłbym to wykrzyczeć głośno wszystkim i na cały świat że jedyne co mnie cieszy to że cb tutaj mam buch łagodzi nerwy a w głowie na życie plan nie wspominając o seksie to kurwa rozpromieniloby mroki mojego serca mam czasami dość bycia gosciem co wali albo chodzi na dziwki. Ja chcę kochać i być kochanym mimo odmienności.
Napędza Cię okropny głód miłości - to jest kwestia do przepracowania z psychoterapeutą, zamiast marnotrawić czas na bezsensowne gry pójdź na terapię, czytaj książki o rozwoju osobistym, poczuciu własnej wartości itp.