• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Marzenie autystycznego 23 latka które może się ziści

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@Shadow22
Do 2027 r. wyszalejesz się już za młodu z panną prostytutką i będziesz mógł kroczyć drogą samotnego wojownika. Musisz wówczas znaleźć sobie inny cel niż zabawy z paniami prostytutkami oraz na chaturbate i być może znajdziesz sobie partnerkę, która będzie chciała wspierać Cię w realizacji obranego celu.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
@Shadow22 tak już abstrahując od tematu, który w międzyczasie zszedł na dolegliwości dowcipne oraz panie niezbyt ciężkich obyczajów...

Chcesz coś zmienić w życiu - zmień siebie najpierw. Podkreślam to po raz kolejny, bo też miałem taki okres w życiu, że siedziałem i biadoliłem - a przez to zmarnowałem sobie wiele pięknych chwil, wiele momentów, zniechęciłem do siebie sporo osób, które były mi szczerze przyjazne.

I widząc Ciebie w takim stanie - po prostu mi żal, że się marnujesz na własne życzenie. Nie bądź "młodym mną" :)

Niewiele wiem o kobietach, ale mniemam, że raczej nie gustują one w takich typach osobowości, jaki Ty aktualnie prezentujeszi przy jakim się upierasz. A dziewczyna sama do Ciebie nie przyjdzie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Niewiele wiem o kobietach, ale mniemam, że raczej nie gustują one w takich typach osobowości, jaki Ty aktualnie prezentujeszi przy jakim się upierasz. A dziewczyna sama do Ciebie nie przyjdzie.
Nie należy szukać partnerki na siłę. Trzeba pozwolić jej, aby faceta odnalazła i wspierała go w realizacji jego celów.