• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Marvelon

Status
Zamknięty.

p1tbull

Seks Praktykant
To pytanie zadaje moja dziewczyna :D

"wie może ktos cos na temat tabletek -Marvelon? mialam diane 35, a tych nowych jeszcze nie zaczełam. Jakies opinie, albo sugestie?"

madzia

Podrywacz
Nie am sensu sie wypowiadac na temat tabletek... jesli chodzi o to czy sa dobre, jakie moga być skutki uboczne itd bo każda kobieta jest inna i dla jednej te tabletki są koszmarem a inna kobieta będzie bardzo z nich zadowolona... nie ma reguły.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Ew. proponuje poszukać w necie jakiegoś forum albo czegoś w tym stylu gdzie wypowiadają się użytkowniczki danego specyfiku, choć na dobrą sprawę to może zrobić jeszcze większy mętlik w głowie jak znam życie i kobiety :)

p1tbull

Seks Praktykant
O losie profesorowie sie znalezli :/ Chciala sie dowiedziec opini innych kobiet ktore je braly a nie sluchac madrych rad zeby poszukac w necie myslicie ze nie szukalem... :? :?

młoda

Podrywacz
Najlepiej jakby spróbowała miesiąc je brać i zobaczyłaby w tym czasie jak na nią działają. Różne tabletki różnie działają na różne kobiety. Np mi diane35 bardzo pomogły, ale koleżanka chciała je spalić i poppioły do morza :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry