• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mam problem ze wzwodem

Mężczyzna

paxxo

Cichy Podglądacz
Mam taki problem jestesmy z zona rok po slubie mam problemy zeby mi stawal zona lubi seks ale nie potrafie jej tego dac ile razy mamy chce na seks gra wstepna i na tym sie konczu ona sie stara loda mi robi ale ne chce stac co robic?

Mężczyzna

Anek58

Cichy Podglądacz
A może to _"zmiana sposobu odżywiania ma istotny wpływ na męskie libido. Dieta bogata w składniki odżywcze wspiera gospodarkę hormonalną i układ krążenia, co przekłada się na lepszą sprawność seksualną. Z kolei żywność wysoko przetworzona, nadmiar cukru i tłuszcze trans działają negatywnie, obniżając poziom energii oraz pogarszając przepływ krwi"

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Pewnie problemy hormonalne. Na potencję i libido ma wpływ m.in. ilość i jakość snu oraz dieta i aktywność fizyczna. To ma duży wpływ także na hormony.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Przyczyn moze być kilka, od stresu, że musi stanac na siłę, po nie do końca dobrze dobrana pozycje podczas seksu. A masz poranne erekcję?