• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mam mega ochotę to pokazać

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Mam mega ochotę zwalić sobie i to pokazać jakiejś napalonej Pani która chce popatrzeć. Są u mnie znajomy ale mam taką fantazje. Pójść do łazienki i walic.go dla suczki.

MACIE też takie stany ???

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Na pewno są kobiety, które lubią patrzeć, jak atrakcyjny dla nich mężczyzna robi sobie dobrze. Jednak wątpię, czy przyjęłyby propozycję tzw. randoma z sieci, który robi rażące błędy w pisowni, by patrzyły, jak sobie "wali". Zwłaszcza jeśli wcześniej nie zrobił praktycznie nic, by zainteresować je swoją osobą.

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Na pewno są kobiety, które lubią patrzeć, jak atrakcyjny dla nich mężczyzna robi sobie dobrze. Jednak wątpię, czy przyjęłyby propozycję tzw. randoma z sieci, który robi rażące błędy w pisowni, by patrzyły, jak sobie "wali". Zwłaszcza jeśli wcześniej nie zrobił praktycznie nic, by zainteresować je swoją osobą.
Chłopaku zajmij się sobą 🤣🤣🤣