• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mam małego członka

Mężczyzna

DonnieBrasco

Cichy Podglądacz
Ja miałem takie kompleksy jakiś czas temu. Z tym,że u mnie penis był jeszcze mniejszy bo miał 11 cm. Również miałem zabieg. Pytałem się urologa to mi powiedział.że to nie miało wpływu chociaż kto to wie. Rozumiem Cię bo niby wielkośc penisa się nie liczy ale jednak laki zwracają na to uwagę.Wypróbowałem wiele metod powiększających ale tak naprawdę to działanie dały dopiero tabletki penilarge. Nie wiem czy o nich słyszałeś. Brałem 3 miesiące oraz w pierwszym miesiacu nie było efektów ale już w 3 penis się powiekszył o 3 cm.
Trzeba było brać po 2 tabletki, to by się powiększył o 6 cm !! 😂😂😂

Mężczyzna

fitser

Cichy Podglądacz
A czy można realnie powiększyć członka? Jak zapatruje się na to medycyna. Chodzi o osobę po 20 r.ż. I raczej mało prawdopodobne, że sam z siebie urośnie. Będę wdzięczny za wszelkie porady, sugestie informacje w tym zakresie.

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Akurat jest bardzo wiele sposobów na powiekszenie penisa tylko mają rózne działanie:

opereacja - najskuteczniejszy sposób bo można penisa powiększyć o kilka cm ale nie polecam bo jest to niebezpieczne rozwiązanie i można na stałe uszkodzić jego funkcje
ćwiczenia i pompki sobie odpuść bo efekt to jedynie placebo
wstrzyknięcia kwasem hialuronowym - efekt jest ale na pól roku.
tabletki - jest ich wiele ale jedyne realne efekty daje Penilarge. Kuracja nie jest tania ale nie powoduje efektów ubocznych.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Akurat jest bardzo wiele sposobów na powiekszenie penisa tylko mają rózne działanie:

opereacja - najskuteczniejszy sposób bo można penisa powiększyć o kilka cm ale nie polecam bo jest to niebezpieczne rozwiązanie i można na stałe uszkodzić jego funkcje
tabletki - jest ich wiele ale jedyne realne efekty daje Penilarge. Kuracja nie jest tania ale nie powoduje efektów ubocznych.
Weź ty się chłopie nie kompromituj. Niektórym powinno się mózg powiększyć, bo jak się obija o kości czaszki, to mamy tu to co widać🙈

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman

Kolejny forumokrążca oszukujący łatwo podatnych zakompleksionych chłopców

Mężczyzna

fitser

Cichy Podglądacz
Gdzie można kupić tabletki> Czy tabletki są na receptę? I rozumiem,że piszesz to z własnego doświadczenia ?

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Kupisz je wszędzie w sieci. Wpisz sobie w google. Z tego co widziałem są róznież na allegro. Ja zamawiałem w sklepie. Na pewno warto jest sobie porownać ceny bo tabletki nie są tanie ( szczególnie cała kilkumiesięczna kuracja) a ceny mogą się znacznie różnic w zależności od sklepu.
Brałem tabletki dobry rok temu. Na początku obawiałem się,ze będzie to jedynie chwilowy efekt ( jak przy powiększaniiu penisa kwasem hialuronowym ). Okazało sie,ze efekt trwa nadal. Penis powiekszył się na długość o 3 cm . W szerokości o 2 cm.

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Jest wiele portali medycznych gdzie można uzyskać odpowiedź,wystarczy wpisać w google, forum medyczne, i gdzieś na pewno uzyskasz odpowiedź Z tego co czytam wiele osób poleca penilarge