• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mam czasem wrażenie, że kobiety same mnie zaczepiają

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Jest taki jeden mężczyzna, który mieszka w mojej okolicy i wydaje mi się, że jest mężczyzną, a nie chłopcem, a poza tym wydaje mi się, że może cierpieć na jakieś zaburzenia psychiczne, bo przejawia bardzo dziwne zachowania i raz zdarzyło mi się ujrzeć go w sytuacji, w której publicznie, na środku ulicy, rugała go własna matka (tak mi się wydaje, że matka - przecież żadna inna dorosła kobieta nie rugała by go na środku ulicy). Nie wiem z czego to wynikało, ale mam podejrzenia, że chodziło o używki, bo on chyba był wtedy trochę wcięty.

No i dzisiaj rano włączam komputer i myślę sobie - a, obejrzę z odtworzenia mecz San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves. San Antonio prowadziło 3-2 w serii do czterech zwycięstw, więc ten mecz wydawał się być "być albo nie być" dla leśnych wilków. Sęk w tym, że Anthony Edwards w tej serii gra z urazem, a Minnesota na długi czas straciła Donte DiVincenzo, który jest świetnym role playerem. Było więc dość oczywiste, że gracze Ostróg wezmą ten mecz i całą serię już dziś - zwłaszcza po tym, jak Victor Wembanyama wkroczył na wyższy poziom rozjuszony tym, jak w czwartym meczu serii wyrzucono go z boiska. Mecz był pokazem siły, dominacji. W następnej rundzie, tj. w finałach konferencji, Spurs zmierzą się z Okhahomą City Thunder - faworytem do zwycięstwa, więc zapowiada się fantastyczny pojedynek. Przed nami dwie drużyny, które mogą zdominować ligę na długie lata.

A co do tego gościa, to notorycznie mnie pozdrawia, gdy mnie widzi, i mówi "Siema" - wynika to najprawdopodobniej z tego, że noszę Jordany na nogach i on chyba też jest fanem tej marki. Powstała w jego umyśle między nami jakaś więź, jakaś wspólnota - jakbyśmy byli częścią czegoś, czego inni nie są. Sęk w tym, że to on tak czuje, a ja się wcale z nim nie utożsamiam tylko dlatego, że reprezentujemy tę samą markę ubrań. Może wyolbrzymiam, może myślę o tym za dużo - może on po prostu chce mnie wyruchać?

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Droga Karyno,

Ostrogi nie mają najmniejszych szans w finałach konferencji, głównie ze względu na Hartensteina i Holmgrena w szeregach Grzmotów. Daigneault najwyraźniej ma dobry pomysł na tę drużynę i realizuje go z żelazną wolą. Trochę żal graczy z Minnesoty, ale faktem jest, że grali w osłabieniu.

W kwestii tego zaburzonego chłopca, sugerujemy Ci niezawodny test: załóż Conversy, podejdź do niego i zapytaj, czy chciałby Cię wyruchać.

— Redakcja