• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mam czasem wrażenie, że kobiety same mnie zaczepiają

Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Po prostu muszę wziąć się do roboty. I chodzić na randki. Ostatnio wziąłem się ostro za trening. Jazda na rowerze treningowym plus spacery. Gdyż biegać nigdy nie lubiłem. Odstawiłem używki.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Po prostu muszę wziąć się do roboty. I chodzić na randki. Ostatnio wziąłem się ostro za trening. Jazda na rowerze treningowym plus spacery. Gdyż biegać nigdy nie lubiłem. Odstawiłem używki.
To nawet nie musisz się za bardzo brać do roboty, skoro kobiety same Cię zaczepiają 😉

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Wiadomo, że są tu ciekawsze rzeczy do opowiedzenia. Następne moje tematy będą bardziej przemyślane. Po prostu rozwala mnie energia wiadomo jaka. Pół roku w celibacie. Ale z Olsztyna na tym forum nikogo nie znajdę?
Anonsy to chyba nikogo tu za daleko nie zaprowadziły.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
Wiadomo, że są tu ciekawsze rzeczy do opowiedzenia. Następne moje tematy będą bardziej przemyślane. Po prostu rozwala mnie energia wiadomo jaka. Pół roku w celibacie. Ale z Olsztyna na tym forum nikogo nie znajdę?
Zawsze możesz zrobić temat o tym że poniżej 180 cm , to nie ma szans na kobietę.

Myślę że wiele osób by się wypowiedziało,takiego tematu to jeszcze tutaj na forum nie widziałem.
😉

Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Czy są jakieś inne legalne portale poza zbiornikiem i erodate gdzie mogę poznać kobiety chętne na seks.