• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mam coraz częściej fantazję o tym, że jestem nimfomanką

Kobieta

Chętna Felishia

Seks Praktykant
Coraz częściej i coraz mocniej kręci mnie świadomość, że potrzebuję codziennie dostać dużo gorących, napalonych bolców wszędzie na moim ciele, tak samo, jak mokrych języczków i zwinnych paluszków tu i tam 😉🫦 Może stąd powstała jakiś czas temu jedna z moich najulubieńszych fantazji - że ogłaszam się w telewizji jako chętna wrażeń i kutasów dupodajka, i dzwonią do mnie spragnieni rozkoszy napaleńcy, którzy mają ochotę mnie trochę powykorzystywać 😌😌😌😌😌

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
Czy widzisz u siebie też zachowania wskazujące na nimfomanię? Czy to wszystko tylko zostaje w twojej głowie? Mam na myśli czy często uprawiasz seks i czujesz tę palącą potrzebę czy to tylko fantazja?

Mężczyzna

Zonatyontrzy

Cichy Podglądacz
Ciekawe, ja też mam taką fantazje „nie o bolcach 🤣” ale jak zadowalam każdą kobietę, hehe uwielbiam lizać cipki i kobiety więc grube, chude, brzydkie, ładne, młode i mamuśki nie ma problemu 💪💪

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Czy widzisz u siebie też zachowania wskazujące na nimfomanię? Czy to wszystko tylko zostaje w twojej głowie? Mam na myśli czy często uprawiasz seks i czujesz tę palącą potrzebę czy to tylko fantazja?
moja poprzednia partnerka chciała się rżnąć 5 razy dziennie minimum, każdy numerek to minimum 5, a maksymalnie nawet kilkanaście jej orgazmów - wydaje mi się, że była nimfomanką, a obecna chce się bzykać 2 razy dziennie, jeżeli tego nie ma to chodzi mega wkurzona i robi awantury, ale za Chiny nie chce pójść na bok, ani żadnego trójkąta, choć myślę, że obecnością na tym forum ją trochę zachęcę jak poczyta co ja piszę i co inni piszą o 3kątach i seksie z wymianą partnerów. To wysokie libido, bo nimfomania to chyba, jak kobieta bierze kutasa dowolnego, aby był.