• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

mam 35 lat malego chuja i stulejke

Mężczyzna

fap.fapinsky

Cichy Podglądacz
co robic bo kolezanki zaplakane ze ja taki przystojny a wstydze sie zdjac gacie przy nich I udaje ze mam na nie wyjebane a jedna to mnie ostatnio chciala zgwalcic jak sie skapnela ze nie jestem zainteresowany
dajcie mi jakies rady jak przelamac strach i pojsc do lekarza albo inne rozwiazzania

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
co robic bo kolezanki zaplakane ze ja taki przystojny a wstydze sie zdjac gacie przy nich I udaje ze mam na nie wyjebane a jedna to mnie ostatnio chciala zgwalcic jak sie skapnela ze nie jestem zainteresowany
dajcie mi jakies rady jak przelamac strach i pojsc do lekarza albo inne rozwiazzania
Moj znajomy jeden mial usunietą chyba wlasnie w takim wieku i dopiero wtedy zaczął uprawiac seks. Odbił to sobie, ale niezupelnie zdrowo. No i do tego ma przewrażliwioną na mocniejsze wrażenia żołądź. Wielkiego też nie ma. Warto jednak się przełamać, idź to ogarnij pod narkozą.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
kobiety sa bezwzgledne
szczegolnie jak wyczuja ze sie boisz
Sam sobie odpowiedz na pytanie, czy chcesz być z kobietą czy nie? A skoro, jak piszesz, jesteś przystojny, co trzeba załatwić sprawę raz na zawsze. Jeżeli to jest zwężenie napletka, które nie pozwala na normalny seks, to po co się męczyć i tracic z życia? Idziesz do lekarza, który jest po to, by oglądać wadliwe chuje i je naprawiać. Przecież po to oni są. Nie jest to twój kolega, a wstyd zostaje w gabinecie....

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Żadna porządna dziewczyna nie wyśmieje twoich cm...
Primo, nie wiemy, kim jest porządna dziewczyna według Ciebie.

Secudno, każdej dziewczyny, określanej mianem "porządna", chyba nikt nie pozna przez całe swoje życie. Mogę się mylić, ale podejrzewam, że Ty też każdej nie poznasz.

Tertio, tylko chłopak z krótkim ptaszkiem i stulejką mógłby się przekonać o tym, czy żadna porządna dziewczyna go nie wyśmieje. Ale każdej dziewczyny, obdarzonej przymiotem "porządności" nie zbałamuci chyba żaden chłopak z krótkim ptaszkiem i stulejką.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Primo, nie wiemy, kim jest porządna dziewczyna według Ciebie.

Secudno, każdej dziewczyny, określanej mianem "porządna", chyba nikt nie pozna przez całe swoje życie. Mogę się mylić, ale podejrzewam, że Ty też każdej nie poznasz.

Tertio, tylko chłopak z krótkim ptaszkiem i stulejką mógłby się przekonać o tym, czy żadna porządna dziewczyna go nie wyśmieje. Ale każdej dziewczyny, obdarzonej przymiotem "porządności" nie zbałamuci chyba żaden chłopak z krótkim ptaszkiem i stulejką.
Po pierwsze, facet to nie tylko jego ptaszek, a po drugie od ile cm zaczyna się mały??? Dla kogoś to 15 cm jest mało... A 'porządna' dziewczyna, to w moim mniemaniu wyrozumiała - oczywiście, ze stulejką trzeba zrobić porządek, bez dwóch zdań. Bo ze stulejką, to nikt nie będzie mieć przyjemności...

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Po pierwsze, facet to nie tylko jego ptaszek, a po drugie od ile cm zaczyna się mały??? Dla kogoś to 15 cm jest mało... A 'porządna' dziewczyna, to w moim mniemaniu wyrozumiała - oczywiście, ze stulejką trzeba zrobić porządek, bez dwóch zdań. Bo ze stulejką, to nikt nie będzie mieć przyjemności...
Aha. Istnieje oczywiście możliwość, że "porządność" dziewczyny określi ktoś jako niewyśmiewanie dziesięciocentymetrowego siusiaka ze stulejką.
Aby jednak tak określić zbiór desygnatek "porządności", dziewczęta musiałyby mieć możliwość zobaczenia dziesięciocentymetrowego ptaszka ze stulejką i wyśmiania tegoż lub nie. Nie wiem, czy dziewczęta chcą oglądać tak krótkie penisy.
Jeśli jednak "porządność" zostałaby rozszerzona o dziewczęta, które nie widziały tak małego ptaszka ze stulejką, to więcej dziewcząt mogłoby być uznane za porządne.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry