• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mały twardziel vs. Duży mięczak - ostateczne starcie

Czy jesteś team:

• Mały twardziel

• Duży mięczak

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Póki sięga mi w punkt G, to jest dla mnie satysfakcjonująco. Moje dildo ma 14cm. Czysta perfekcja 👌
Kiedyś była robiona jakaś ankieta, jakie wibratory są najczęściej kupowane przez kobiety. I tam właśnie najwięcej było tych do 15 cm. Ankieta robiona w sieci sex-shopów. Na ile wiarygodna?

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Póki sięga mi w punkt G, to jest dla mnie satysfakcjonująco. Moje dildo ma 14cm. Czysta perfekcja 👌
AI podaje 5-7. Nie jednemu może się świat wywrócić. Trzeba odstawić linijkę i się zaprzyjaźnić z urządzeniem RigiScan, a jak AI podaje, to circa 1500 dolcy. Można też skorzystać z przebadania się w klinice, ale pomimo ceny badania 2800zł, nie wynika, że zawiera ona lodzika od pielęgniarki.
Mam też większy i nie używam. Dlatego dla mnie to ma sens.
Kompaktowość jest zalecana.
W latach 90' leciałem do Tel Aviv'u. Linia podwyższonego ryzyka. Był ustawiony RTG przed czekinem, i jedna pani musiała, na oczach grupy kleryków wyjmować po kolei bateryjki z dość sporego arsenału, bo zacniejsze okazy nie chciały się zmieścić w torebce.
Zapytałem się potem dyskretnie przy wadze, co im przeszkadzają bateryjki w bagażu, to pani mi powiedziała dyskretnie, bateryjki jako takie, to nie. Ale wibratory potrafią się włączyć, a jak coś cyka, to muszą to znaleźć bo samolot nie odleci.
Może być nawet 10cm. Byle byl twardy, gruby i ruchliwy :p
Jak to mawiał pewien ksiądz: Fiut jest jak film. Lepszy krótki i śmieszny, niż długi i smutny.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
A to teraz wiadomo, czego nigdy nie miałem kontaktu z jakąkolwiek dziewczyną do teraz... po prostu mam za dużego. Ok już wszystko wiem.

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Duże kutasy nie będą twarde jak stal. Po prostu organizm nie dostarczy tak wysokiego ciśnienia krwi. Są przypadki i szczególnie dużych że w przypadku erekcji mężczyzna mdleje - tyle krwi jest z organizmu zabierane do penisa. Druga sprawa - członek jest zbudowany z tkanki a nie metalu i im dłuższy tym ta struktura słabsza. Małe, normalne penisy będą twarde zaś, o ile mężczyzna zdrowy, bo słaba erekcja jest oznaką jakiejkolwiek choroby. Tak więc drogie Panie - gdy zauważysz że pod tym względem jest gorzej - znaczy że coś się dzieje. Można by rzec że erekcja jest "barometrem" stanu zdrowia faceta.