• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Maledom

Mężczyzna

BolekLolek

Cichy Podglądacz
Czy jest tu Pan którego kręci dominacja nad dużo młodszą kobietą z którą w łóżku może zrobić wszystko, a w dzień wynagradza to opiekuńczością i rozpieszczaniem 🩷
Zgłaszam się jako chętny😎 generalnie chyba każdy prawdziwy facet ma wpisaną w DNA chęć dominacji, kontroli i takie tam... Nie wiem jak u młodszego pokolenia "Y", ale faceci z mojego pokolenia jeszcze tak mieli😉 To nie przypadek, że od pra dawnych czasów to właśnie my faceci polowaliśmy przynosząc guźca do jaskini ,dbaliśmy o rodzinę jak o stado, chcieliśmy dać jak najwięcej potomstwa😎 dzisiaj czasy się zmieniły tylko pozornie,.
fakt chodzimy w koszulach,jeździmy dobrymi samochodami, puszczamy dzieci do dobrych szkół itd...napędza nas dziki zew, który jak wspomniałaś w Poście rozpala Kobiety 😎

Daj Bóg by Facet został facetem, nie ujmując Wam...Martusia😘

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
No taki prawdziwy bdsm, a nie klaps w pupę :) pissing, anal, bicie, wyzwiska, takie przedmiotowe traktowanie (?)
Nie kręci mnie to.
Najwyżej jakieś miękkie, umiarkowane formy, typu chwycenie kobiety za kitkę, odchylenie jej głowy do tyłu, wciągnięcie głośno powietrza i wycedzenie przez zęby frazy "Lubisz to suko" - a ona na to "Tak, Panie", na co ja umieszczam jej głowę między swoimi nogami i mówię "No to na kolana i ssij".
Pissingu i analu nie traktuję jako form dominacji, maledomu, tylko jako "zwyczajne" zabawy. Z czego pissing tylko podczas wspólnej kąpieli/prysznica. Najlepiej wzajemny, a nie że tylko w jedną stronę.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
A mnie to się bardzo podoba, lubię takie mocniejsze zabawy. Swego czasu nawet uważałem, że tak być powinno i jest to jedyny dobry układ - w sensie mocno zdominowana kobieta przez faceta, poddana jego woli i bez słowa sprzeciwu. Obecnie trochę bardziej przeszedłem na drugą stronę i lubię gdy to kobieta dominuje i wykorzystuje faceta na swoje potrzeby. W każdym bądź razie lubię dominację jednostronną w danym układzie.

Kobieta

ad123

Nowicjusz
Typu kochanka Konstancina ?, chyba zaduzo książek czytasz , tam kochanka za złamany nos w zabawie ...dostała Porsche od kochanka

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry