Położył bym na nosek i delektował się tym aromatem.Ja właśnie dorwałem majtki żony z całego dnia. Wyciągnąłem je z pralki. One są naprawdę brudne, tym z przodu i tym stylu. To mnie kręci jak cholera. Owinąłem nimi kutasa i walę konia teraz.
Siostrze ? Jak to się stało i wie o tymPewnie że zabrałem, swojej teściowej, siostrze, koleżanka
Pewnie nawet nie wiesz co się z Twoją już działoAle z Was p*j*byo wiele spokojniej spałam gdy nie wiedziałam o tych zwyczajach dzikich. Teraz każda wizyta znajomych okupiona jest stresem, bo wszystkie brudne ciuchy trzymam w głównej łazience. Wielkie dzięki
![]()
Moją?! W sensie bieliźniarkąPewnie nawet nie wiesz co się z Twoją już działo![]()
Z Twoją bielizną, nie znika Ci czasami coś w dziwnych okolicznościach ?Moją?! W sensie bieliźniarką![]()
Nie, wszystkie majtki mam porachowane i wiem ile jest w każdym fasonie i kolorze. Jak już to sama gdzies zagubię.Z Twoją bielizną, nie znika Ci czasami coś w dziwnych okolicznościach ?![]()
To się tak wydaje, że „sama” gdzieś zgubiłaśNie, wszystkie majtki mam porachowane i wiem ile jest w każdym fasonie i kolorze. Jak już to sama gdzies zagubię.
Czytam wasze wpisy i przyznam się szczerze, że nigdy nie pomyślałem, żeby wyciągnąć z kosza na pranie będąc np. gdzieś w gościach majtki i się nimi zabawićteraz się zastanawiam czy wszystkie noszone majtki pachną tak samo… a jaki spuścik by w nie poszedł…
Powiem ci że właśnie wróciłem do domu od koleżanki i wylizałem 2 pary majtek i spuściłem się do szamponu taka ulgaI cyk, kolejny adorator, który dodał mnie do swojej listy obserwowanych ofiar@Begez17 to zaszczyt mieć u siebie na profilu prawdziwego majtko-niuchacza. Pozdro
![]()
Ciekawe jak twoje majteczki smakują i pachnąI cyk, kolejny adorator, który dodał mnie do swojej listy obserwowanych ofiar@Begez17 to zaszczyt mieć u siebie na profilu prawdziwego majtko-niuchacza. Pozdro
![]()
Podpaski wyrzucaj z kosza w łazience bo to też faceci czasami lubiąI cyk, kolejny adorator, który dodał mnie do swojej listy obserwowanych ofiar@Begez17 to zaszczyt mieć u siebie na profilu prawdziwego majtko-niuchacza. Pozdro
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Majteczki - obrót w dwie strony. | Ogłoszenia | 20 | |
| K | Majteczki | Ogłoszenia | 0 | |
| D | Majteczki | Seks fotki i filmy | 8 | |
| A | Majteczki żony/ dziewczyny wymiana poprzez wysyłkę | Fetysze i perwersje | 2 | |
| C | Majteczki żony. | Fetysze i perwersje | 14 |