• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Majteczki podkradane

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja nie podkradałem nigdy ale uwielbiam zakładać stringi mojej żony i w nich chodzić po domu a jak nie ma nikogo w domu przez cały dzien to cały czas tak chodzę.
Ja też uwielbiam śliskie majteczki mojej żonki. Czasem sobie coś wygrzebię w szufladzie, a czasem jak jakieś zamierza wyrzucić to je przechwytuję za jej zgodą. Jak mam okazję to sobie zakładam. Podobnie z jej rajstopami. Jak coś wyrzuca to ja sobie chowam do szuflady na późniejsze zabawy. Jaka później zdziwiona jak sobie założę do łóżka.😄

Mężczyzna

Mustapha12

Cichy Podglądacz
Ja mieszkam w bloku i na mojej klatce mieszka fajna sąsiadka młodsza ode mnie i w suszarni wiesza swoją bieliznę już kilka majteczek jej podebrałem

Mężczyzna

dr.Dick

Seks Praktykant
W tym jakże temacie fetyszy, zdecydowanie i ja zglaszam swoją obecność!🤣 przypadkiem jakoś w liceum zdążyło mi się to pierwszy raz, będąc na rodzinnych imieninach u ciotki, której córki są moimi kuzynkami, bądź co bądź, przyznam szczerze że we trzy są z nich, zdecydowanie mega seksowne kobiety😎 jak by ktoś chciał więcej szczegółów, vo do dalszych losów takich akcji, odsyłam do wiadomości prywatnej, tam dla chętnych, odpowiem szczegółowo, komu, kiedy, najwięcej fantów zdobyłem od... itp😁

Mężczyzna

smoothoperator

Dominujący
Ciekawe, bo niedawno znalazłem się w towarzystwie kilku kobiet które wspominały pobyt na obozowisku namiotowym, za czasów gdy były nastolatkami. Wspominki dość niespodziewanie zdominował temat kradzieży ich majtek pozostawionych na linkach do wysuszenia, bądż w innych miejscach.
Sprawiały wrażenie bardzo tym podeksytowanych, mało tego wyczuwałem jakiś rodzaj podniecenia seksualnego gdy o tym mówiły;)
Kurcze, chyba te kradzieże podniecały kradnących i okradane:unsure:
W jednym z gaciowych wątków jakaś koleżanka dopytywała bardzo sczegółowo inne ,w jaki sposób traciły majteczki
Coś w tym jest:unsure:
Kolejna kobieca hipokryzja?:LOL:🤷‍♂️

patti73

Nowicjusz
W tym jakże temacie fetyszy, zdecydowanie i ja zglaszam swoją obecność!🤣 przypadkiem jakoś w liceum zdążyło mi się to pierwszy raz, będąc na rodzinnych imieninach u ciotki, której córki są moimi kuzynkami, bądź co bądź, przyznam szczerze że we trzy są z nich, zdecydowanie mega seksowne kobiety😎 jak by ktoś chciał więcej szczegółów, vo do dalszych losów takich akcji, odsyłam do wiadomości prywatnej, tam dla chętnych, odpowiem szczegółowo, komu, kiedy, najwięcej fantów zdobyłem od... itp😁
chetnie posłucham

Mężczyzna

robhaj

Podrywacz
Z chęcią posłucham

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Podkradać to nie, ale lubię powąchać majteczki partnerki i na nie skończyć, kiedyś zdarzalo mi się je zakładać i masturbować w nich. Z rajstopami podobnie, albo zakładam jedna część na penisa a druga wącham i kończę slbo w całości zakładam na nogi i tez kończę w nich.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Na dzikim zachodzie koniokradów wieszano.
Na majtkokradów też powinien być paragraf. :ROFLMAO:
W niektórych krajach arabskich za kradzież obcinane są ręce albo palce, tak sobie myślę co można byłoby obciąć za kradzież majtek, może jakieś pomysły?🤔😂
A kara jakaś powinna być, majtki dobrej firmy nie są tanie...

Mężczyzna

smoothoperator

Dominujący
Hm...Nie zdziwiłbym się gdyby obrony podejmowały się adwokatki, po przeczytaniu postów pań, które wykazują specyficzne i dość gorące zainteresowanie tematem;)
Patrz na przykład mój post #10 powyżej:p