• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Majteczki pachnące kobietą FETYSZ

slodka25

Cichy Podglądacz
Pracuje w firmie zajmującej się finansami. Na co dzień obowiązuje nas sztywny dress code. Każdego dnia mam na sobie elegancka, ale i seksowną sukienkę, szpilki i koronkową bieliznę.
Wydaję się być nieśmiała, ale to tylko pozory. W środku jest prawdziwy demon.

Chętnie przekażę Ci moje koronkowe majteczki ( a może i pończochy?). Noszę rozmiar S.

Zrób z nimi co tylko zechcesz xxxx

chetnie wymienie maile aby podgrzac atmosfere xx

A

Anika

Guest
Chętnie przekażę Ci mojeďťż koronkowe majteczki ( a może i pończochy?). Noszę rozmiaďťżr S.

Przenoszę gaciorkowy fetysz do ogłoszeń, bo chyba nikt nie ma złudzeń, że wysyłasz te pończoszki za friko :cool:

trybel1

Biegły Uwodziciel
Również chętnie podzielę się swoją intensywnie noszoną bielizną :) Zapraszam do kontaktu :)
Bardzo chętnie zanurzyłbym twarz w Twoich majteczkach , mmmmmm...
Odezwij się :)

- - - Zaktualizowano - - -

Pracuje w firmie zajmującej się finansami. Na co dzień obowiązuje nas sztywny dress code. Każdego dnia mam na sobie elegancka, ale i seksowną sukienkę, szpilki i koronkową bieliznę.

Chętnie przekażę Ci moje koronkowe majteczki ( a może i pończochy?). Noszę rozmiar S.

Chcę się pieścić czując zapach Twojej kobiecości
Odezwij się , chętnie z Tobą poświntuszę on line czy przez telefon :)

A

Abizu

Guest

Brzmi podniecająco 😋😋