• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Majteczki - obrót w dwie strony.

Mężczyzna

Alvv

Cichy Podglądacz
Cześć. Wyślę chętnej Pani majtki i następnie po użytkowaniu/noszeniu wedle uznania (tj. około 1 dzień) proszę o odesłanie używanych do mnie. Oczywiście ja pokrywam koszty wysyłki w obie strony. Jednocześnie proszę o zdjęcie lub krótki filmik z noszenia majteczek. Zapraszam do zabawy chętne Panie. Mam nadzieję, że Ty również będziesz dobrze się bawić.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Cześć. Wyślę chętnej Pani majtki i następnie po kilku dniach noszenia proszę o odesłanie używanych do mnie. Oczywiście ja pokrywam koszty wysyłki w obie strony. Jednocześnie proszę o zdjęcie lub krótki filmik z noszenia majteczek. Zapraszam do zabawy chętne Panie. Mam nadzieję, że Ty również będziesz dobrze się bawić.
A co to za rozrywka - noszenie kilka dni tych samych gaci??? No chyba, że któraś w ramach rozerwania, lubi łapać grzybicę i latać do gina...

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
A nie boisz się, że te noszone gacie odeśle ci jakiś koleś, który tylko podaje się za kobietę? 🤣 rzeczywiście "dobra zabawa" - dreszcz emocji gwarantowany.

Mężczyzna

Alvv

Cichy Podglądacz
A nie boisz się, że te noszone gacie odeśle ci jakiś koleś, który tylko podaje się za kobietę? 🤣 rzeczywiście "dobra zabawa" - dreszcz emocji gwarantowany.
Nie, bo proszę o weryfikację. Acha, może nie doprecyzowałwm, ale wcale nie musi być kilka dni noszone. Wystarczy normalnie - jeden.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Kurfa, to forum to jakieś zgromadzenie dziwaków ... ja to się chyba zapiszę w końcu na studia podyplomowe, chyba dopiero tam trafię na normalnego faceta 😎

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A co to za rozrywka - noszenie kilka dni tych samych gaci??? No chyba, że któraś w ramach rozerwania, lubi łapać grzybicę i latać do gina...
Obstawiamy, że noszone 'ileś dni' to tylko chwyt marketingowy 😂
Pozna po zapachu xD
I BTW - czemu napisałaś 3 posty pod rząd xD Jakby co nie ma limitu znaków 😁
Kurfa, to forum to jakieś zgromadzenie dziwaków ... ja to się chyba zapiszę w końcu na studia podyplomowe, chyba dopiero tam trafię na normalnego faceta 😎
Nic nowego 🤷
Ale z doświadczenia powiem, że im dalej w stopniach naukowych tym raczej coraz więcej osób odklejonych trochę od rzeczywistości... To nie reguła ale no... Nie wiem w sumie jak podyplomówki 🧐 Kojarzą mi się z ludźmi wysyłanymi z korpo 😅

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Spoko. W razie czego to się polecam. 🙃
W sumie mimo, że mam raczej wyrobioną opinie o tego typu praktykach no to jak sam się w to pchasz to może pomogę...
Kojarzysz stronę majtkomat?
Myślę, że powinieneś tam śmiało znaleźć to czego szukasz