• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Macun z Epimedium

Mężczyzna

sebastian 1970

Seks Praktykant
Cześć wszystkim!

Cześć wszystkim! Niedawno kupiłem ten produkt na erekcję i poprawę libido.

Naprawdę działa po około 30–40 minutach daje efekt.
Bardzo mnie ciekawi, czy Wy też używacie tego produktu, czy póki co korzystacie z tabletek?

.https://ireland.apollo.olxcdn.com:443/v1/files/wlhoifac1s0p1-PL/image;s=1600x1200
Epimedium jest super zwłaszcza ekstrakty o zawartości ikaryny ponad 20% natomiast o tym produkcie czytałem że dodają tam sildenafilu dla wzmocnienia efektu .Sama ikaryna z epimedium też jest inhibitorem Pde5 jak sildenafil tylko 80 razy słabszym ale dodatkowo jest afrodyzjakiem .ikaryna wpływa na libido i trochę na erekcję ,sildenafil właściwie tylko na erekcję .poeksperymentuj z ekstraktami o dużej mocy bo w tym macun to głównie sildenafil robi robotę a ikaryny mało .
Epimedium to inaczej horny goat weed nazwa mówi wszystko i to działa

Kobieta

AniaiPawlak

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim!

Cześć wszystkim! Niedawno kupiłem ten produkt na erekcję i poprawę libido.

Naprawdę działa po około 30–40 minutach daje efekt.
Bardzo mnie ciekawi, czy Wy też używacie tego produktu, czy póki co korzystacie z tabletek?

.https://ireland.apollo.olxcdn.com:443/v1/files/wlhoifac1s0p1-PL/image;s=1600x1200
Też testowałem różne rzeczy z epimedium i potwierdzam ekstrakt z wysoką zawartością ikaryny robi robotę, ale raczej subtelniej i bardziej „naturalnie”. Jeśli w Macun faktycznie jest sildenafil, to nic dziwnego, że efekt czuć po 30–40 minutach. Ja osobiście wolę czyste ekstrakty bez domieszek, bo przynajmniej wiem, co biorę. Warto też uważać na dawki i nie mieszać z innymi środkami.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry