Powiększa się znacząco, czy tylko prostuje? Odpowiedź na pytanie dotyczące zachowania penisa we wzwodzie ma kluczowe znaczenie dla urologów. Dlatego też hiszpańscy lekarze szukają odpowiedzi na pytanie, czy wielkość członka w stanie erekcji da się przewidzieć.
www.medonet.pl
Mam wzrastającego i to znacznie. W spoczynku jest dwa razy krótszy.
...
Czy penis w spoczynku jest "mały" i podczas wzwodu istotnie rośnie - grower
Czy penis zawsze jest mniej więcej tego samego rozmiaru a podczas wzwodu usztywnia się tylko - shower
Ja mam growera (wyrastacza, wysztywniacza) jak go zwał, tak go zawał.
No niestety w pierwszym momencie wrażenie nie robi w oczach pań, dopiero przy bliższym poznaniu jest znacznie lepiej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.