Fantazjuje, ze wysłali ją na Marsa.
Aż tak hmmm musiała Ci dobrze zajść za skórę

ale co tam wyjdę naprzeciw z pomysłem którego tu nikt widzę nie proponuje, jak nie waży tyle co koń trojański, z figury nie przypomina buki z muminków, to wejście z Tobą w układ mogę nawet zaproponować i to nie za jakieś grube tysiące, chciałem wysłać opis na priv, ale nie ma tej opcji u Ciebie, więc trudno, piszę tu...
Dajesz namiar, ja próbuję ja zauroczyć, wiesz może nie pierwszej młodości jestem i nie mam aparycji jak rasowy hiszpan, a do tego

max czym mogę ją porwać w szaloną wycieczkę, w stylu romantycznym z wątkami erotycznymi do najtańszej noclegowni na jej koszt ewentualnie jak ktoś pożyczyć na namiot to na łono natury, wszystko pociągiem i to na bilecie kredytowym lub spędzając podróż z nią zamknięci w toalecie

(podejrzewam że ,w względu na wiek i tak jej to zaimponuje, a w trakcie jazdy nocnej, może wzywać Boga nawet jak jest niewierząca) potem już z górki jak się zakochać to i ulegnie na jakieś majątki poprzepisywanie, kwestia czasu, ale przy dobrym rypaniu nie będzie problemu hahah

po wizycie u notariusza bez problemu mija chwila ja niestety jakimś sposobem oddaje to tobie całe lub w części większej albo dopisuje Cię jako właścicielkę, bez jej wiedzy,po tym znikam Ty wjeżdżasz jak do siebie, robisz co chcesz, zależnie od tego jak bardzo cię wkurwia możliwości masz wachlarz, a my się dogadamy napewno, za taką Twoją satysfakcję warta uwagi propozycja mi się wydaję, ja w ostateczności jak jesteś nowoczesna i masz luźne podejście do seksu max co to na handjob możemy się ustawić, jak nie to załatwisz jakąś swoją dobrą kumpele na nockę mi, także zapłata za całokształt i to co będziesz mogła sobie odbić jak zechcesz na niej, to jakby działkę w centrum New York nabyć za dolara hahah