Moja jest starej daty. Twierdzi ze musiala by rozwod wziasc po trojkacie. Bla bla bla tyle dodamBo się boi tego co będzie w trakcie lub po.
Jakby się dowiedziała ile to kosztuje, to by zrezygnowałaMoja jest starej daty. Twierdzi ze musiala by rozwod wziasc po trojkacie. Bla bla bla tyle dodam
Wez co Ty, ona nigdy na to sie niezgodzi jakie ja teksty o dniej slyszalem na ten temat o matkoJakby się dowiedziała ile to kosztuje, to by zrezygnowała
Każda płeć może mieć inaczej.Standardowe myślenie mężczyzn. Oni z dwoma kobietami to super sytuacja. Kobieta z dwoma facetami oj oj nie
Ciekawa sprawa, bo teoretycznie taki układ bardziej odpowiadałby kobiecie. Jednak wydaje mi się, że kobiety rzadziej inicjują seks w większej grupie osób i są z reguły mniej otwarte na perwersję niż faceci.Ciekawe, jaki odsetek trójkątów M+K+M wychodzi z inicjatywy mężczyzn, a jaki z inicjatywy kobiet. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, bym się mógł na coś takiego zgodzić, a co dopiero zainicjować...
Za to w drugą stronę (K+M+K) już dużo prędzej.
Ty to masz niezłą żonkę. PozdrowieniaJa moją żonę parę razy namówiłem na trójkącik z innym
Nie oceniaj książki po okładceTy to masz niezłą żonkę. Pozdrowienia
Nie każdy musi w to wierzyć, ja po prostu pisze jak jestNie oceniaj książki po okładce
Nie mogę się wypowiadać za innych, ale ja nie lubię oglądać filmów, na których mężczyzna penetruje kobietę. Jeżeli już jakieś oglądam - a dawno nie oglądałem - to tylko albo takie, w których nie ma mężczyzn, tylko same kobiety, albo takie, na których jest domina i uległy.ze względu na możliwą podwójną penetrację kobiety (waginalno-analną). Filmy , gdzie to robią należą do moich ulubionych. Może inni faceci mają podobnie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 |