• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ludziska przeczytajcie TO!!!

Status
Zamknięty.

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Aż tak bardzo nie, ale napewno są ludzie którzy nie czytają niektórych działów z zasady więć musiałem zwiększyć szansę dotarcia wiadomości do odbiorcy.

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Witam ponownie. Wczoraj odbyło się spotkanie. Uczestniczyła w nim Gonia, Szarka, Lewiatan, Mara, Polihymnia, Electra, Paputek i ja. Później pośrednio też Grusza. Spotkanie trwało do 1-szej. Nasze skromne grono może powiedzieć że było ciekawie i wiele się o sobie dowiedzieliśmy. Jeśli chcesz wiedzieć jak kto ma na imię, ile ma lat, co robi w życiu czy poprostu porozmawiać to informuję że następne spotkanie odbędzie się w sobotę 22.04 o godzinie 21.30. Jeśli nie pojawi się Manveru to przy najbliższej okazji kopnę go w zad :D Oczywiście mile widziana jest również obecność innych współtwórców forum.

Manveru

Podrywacz
Och, nie kop, Aprilku :p nie byłem, bo zapomniałem zapłacić za internet w poprzednim tygodniu, no i mój dostawca się zdenerwował :) postaram się w sobotę.

Electra

Cichy Podglądacz
A ja nie mogłam być...!
(Nad czym piekielnie ubolewam!)
Net u mnie w pokoju trochę...no...szwankuje!
Musze błagać rodziców, żaeby u nich posiedzieć :( mm
Ustaliliście następne spotkanie?

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Zdrobnij jeszcze raz mojego nicka Manveru to tak Ci zasunę, że zdechniesz z głodu w locie :D
PS. Wybaczyłem Ci to, że się nie pojawiłeś bo jeszcze młogy jesteś i nie uświadamiasz sobie jak wielki błąd uczyniłeś ;P

Manveru

Podrywacz
Aprilek napisał:
to tak Ci zasunę, że zdechniesz z głodu w locie
Dobre. Nie znałem tego.

potem znowu napisał:
Wybaczyłem Ci to, że się nie pojawiłeś bo jeszcze młogy jesteś i nie uświadamiasz sobie jak wielki błąd uczyniłeś
"Uczmy się na cudzych błędach. Sami nie zdążymy wszystkich popełnić."

PS. Nie taki młody. Kto gnał z husarzami pod Wiedniem, jeśli nie mości Manveru :wink:

(taka mała wariacja spowodowana przez Europę Universalis 2 <gra>)

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Aprilmoon, a gdzie sprawozdanie z tego spotkania? Ostatnio tak ładnie wszystko streściłeś a teraz zaniedbałeś... Ojoj.. :p

Kiedy następne spotkanie? :)

mara

Seks Praktykant
Raczej, szczerze, przed weekendem majowym wątpie, by wszyscy mieli wolne i mieli czas przyjść na czaty :) Może 7 maja (pon.) g. 21:00 ?

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry