Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Wiem co mówisz bo za małolata przespałem się ze starszą to nie ja ja bzykalem tylko ona mnie Doświadczenie robi swoje
Na moje nieszczęście po 3 razach się skończyło bo jej mąż wrócił na stałe do Polski
Ale się skończyło lecz przeżyłem wtedy najlepszy seks w życiu a kumple mi zazdrościli
Jak widzę atrakcyjną mamuśkę która idzie w szpilkach w spódniczce (nawet taka przed kolano) w rajstopkach z wzorkami lub nie to aż mi sam staje i od razu włącza się wyobraźnia i fantazje
No ja mam 47 lat.
Na starej piczy młody kutas ćwiczy.
Dla mnie to duży komplement że taki młody próbuje mnie zaciągnąć do łóżka. I mega mnie to podnieca.
30 lat to dalej młody? Bo właśnie zainteresował mnie ten wątek - Lubie dojrzale kobiety, najlepiej 40+ ale ciekawi mnie, czy rzekomi młodzi mają granice wieku, czy to ogólna większą różnica?
Powiem szczerze, że małolatki mnie nie kręcą, ale są wyjątki. Szwagier ma syna in ten ma dziewczynę, Niemkę. Nie wiem ile ona ma lat, ale tam jeszcze 25 lat niema na karku. Ja mam 40 więc jestem w wieku jej ojca. Gdy siedzimy na zjazdach rodzinnych, to nie mogę oczu oderwać od jej ust. Szczegóły jej twarzy są niesamowicie zmysłowe. Co to będzie jak podrośnie...matko i córko
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.