Hej! Ktoś już miał okazję testować nowego lusha? Podzielcie się opiniami 
Mam Lush 3 i jestem bardzo zadowolona.Hej! Ktoś już miał okazję testować nowego lusha? Podzielcie się opiniami![]()
Jest wiele gadżetów, którymi można sterować nawet z drugiej półkuli. Lovence również, ale nie tylko.Gdzieś czytałem że można tym urządzeniem sterować z "bardzo" daleka. I nie mam tu na myśli sterowania prze bluetooth tylko zabawy z kimś kto jest w zupełnie innym miejscu... Jest taka możliwość czy coś pokręciłem? Kupiłem coś podobnego dla osoby z którą mam bardzo ograniczony kontakt osobisty, natomiast przez internet czy sms/telefon i owszem...
A jak to zrobić? Niestety w sprzęcie który mam, instrukcja jest po chińsku i angielsku. Jeden malo przyjazny a drugi niestety nie był zbyt popularny jak chodziłem jeszcze do szkoły... ;-) Tzn nie chodzi mi o pełną instrukcję a info w skrócieJest wiele gadżetów, którymi można sterować nawet z drugiej półkuli. Lovence również, ale nie tylko.
Obie osoby muszą mieć zainstalowane odpowiednie aplikację w swoich telefonach.A jak to zrobić? Niestety w sprzęcie który mam, instrukcja jest po chińsku i angielsku. Jeden malo przyjazny a drugi niestety nie był zbyt popularny jak chodziłem jeszcze do szkoły... ;-) Tzn nie chodzi mi o pełną instrukcję a info w skrócie
No i chyba dostęp do jakiegoś wifi... ;-) Dziękuję. SpróbujemyObie osoby muszą mieć zainstalowane odpowiednie aplikację w swoich telefonach.
Powinna być opcja o sterowaniu czy zabawie na duże odległości.
Jeśli nie masz obaw przed rachunkiem za tel. to wystarczą dane komórkowe. Wi-Fi to oczywiście komfortNo i chyba dostęp do jakiegoś wifi... ;-) Dziękuję. SpróbujemyChoć widzę w opcjach różne tryby wibracji ale sterowania na odległość chyba nie... Poszukam. Może po prostu mam jakąś uboższą wersję... Oby nie ;-)
Jest XXI wiek, większość abonamentów to internet praktycznie bez limitów. Tyle że po przekroczeniu określonej liczby bajtów nieco zwalnia... ;-)Jeśli nie masz obaw przed rachunkiem za tel. to wystarczą dane komórkowe. Wi-Fi to oczywiście komfort![]()
Miałam na myśli zabawę z różnych państw.Jest XXI wiek, większość abonamentów to internet praktycznie bez limitów. Tyle że po przekroczeniu określonej liczby bajtów nieco zwalnia... ;-)
Aaaaaa... Nie... W moim przypadku to zdecydowanie w jednym kraju. Bywa nawet że w jednym mieście, niestety z ograniczonymi możliwościami spotkania osobistego...Miałam na myśli zabawę z różnych państw.
GamingowyCzytałam o 4 i moim zdaniem poza kolorową iluminacją nie ma zbyt wiele zmian
Gamingowy![]()
Wczoraj mi przyszedł! Jest mega dobry, zdecydowanie lepszy niż svakom phoenix z którego też byłam bardzo zadowolona. Dzisiaj idę potestować gdzieś na miastoMam go już. Jest troszeczkę mocniejszy. Szybciej się ładuje, a efekty świetlne można wyłączyć.
Lush 4 robi robotę.Wczoraj mi przyszedł! Jest mega dobry, zdecydowanie lepszy niż svakom phoenix z którego też byłam bardzo zadowolona. Dzisiaj idę potestować gdzieś na miasto![]()
Z jakiej strony zamawiałaś? Chcę kupić lush4 i gush2 w komplecieWczoraj mi przyszedł! Jest mega dobry, zdecydowanie lepszy niż svakom phoenix z którego też byłam bardzo zadowolona. Dzisiaj idę potestować gdzieś na miasto![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Lovense Lush 3 - Wasze opinie | Akcesoria erotyczne | 17 | |
K | Lovense Lush 3 i zamienniki | Akcesoria erotyczne | 14 | |
![]() |
Serwer discord LOVENSE | Ogłoszenia | 0 | |
T | Lovense Link Hub | Fantazje erotyczne | 3 | |
N | Sex kamerka,pisanie, Snapchat, Lovense , Fotki | Seks | 2 |