• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lovense lush 4

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
No właśnie rozwaliła mnie ta dioda :D bez sensu zwłaszcza jak chce się go używać w miejscach publicznych. Ciekawa jestem jak wibracje i ogólne wrażenia

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Tu masz troszeczkę danych technicznych.

Myślę, że jeszcze przez jakiś czas nie porzucę Lush 3. Poza nią mamy jeszcze kilka innych zabawek zdalnie sterowanych np. Swakom Erica , z której również jestem bardzo zadowolona.

Miłego dnia życzę Tobie 🌹

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Gdzieś czytałem że można tym urządzeniem sterować z "bardzo" daleka. I nie mam tu na myśli sterowania prze bluetooth tylko zabawy z kimś kto jest w zupełnie innym miejscu... Jest taka możliwość czy coś pokręciłem? Kupiłem coś podobnego dla osoby z którą mam bardzo ograniczony kontakt osobisty, natomiast przez internet czy sms/telefon i owszem...

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Gdzieś czytałem że można tym urządzeniem sterować z "bardzo" daleka. I nie mam tu na myśli sterowania prze bluetooth tylko zabawy z kimś kto jest w zupełnie innym miejscu... Jest taka możliwość czy coś pokręciłem? Kupiłem coś podobnego dla osoby z którą mam bardzo ograniczony kontakt osobisty, natomiast przez internet czy sms/telefon i owszem...
Jest wiele gadżetów, którymi można sterować nawet z drugiej półkuli. Lovence również, ale nie tylko.

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Jest wiele gadżetów, którymi można sterować nawet z drugiej półkuli. Lovence również, ale nie tylko.
A jak to zrobić? Niestety w sprzęcie który mam, instrukcja jest po chińsku i angielsku. Jeden malo przyjazny a drugi niestety nie był zbyt popularny jak chodziłem jeszcze do szkoły... ;-) Tzn nie chodzi mi o pełną instrukcję a info w skrócie

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
A jak to zrobić? Niestety w sprzęcie który mam, instrukcja jest po chińsku i angielsku. Jeden malo przyjazny a drugi niestety nie był zbyt popularny jak chodziłem jeszcze do szkoły... ;-) Tzn nie chodzi mi o pełną instrukcję a info w skrócie
Obie osoby muszą mieć zainstalowane odpowiednie aplikację w swoich telefonach.
Powinna być opcja o sterowaniu czy zabawie na duże odległości.

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Obie osoby muszą mieć zainstalowane odpowiednie aplikację w swoich telefonach.
Powinna być opcja o sterowaniu czy zabawie na duże odległości.
No i chyba dostęp do jakiegoś wifi... ;-) Dziękuję. Spróbujemy :) Choć widzę w opcjach różne tryby wibracji ale sterowania na odległość chyba nie... Poszukam. Może po prostu mam jakąś uboższą wersję... Oby nie ;-)

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
No i chyba dostęp do jakiegoś wifi... ;-) Dziękuję. Spróbujemy :) Choć widzę w opcjach różne tryby wibracji ale sterowania na odległość chyba nie... Poszukam. Może po prostu mam jakąś uboższą wersję... Oby nie ;-)
Jeśli nie masz obaw przed rachunkiem za tel. to wystarczą dane komórkowe. Wi-Fi to oczywiście komfort 👍