• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lodzik w przymierzalni - Wasze doświadczenia😁

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
Nie dziwię, że dewiant nie zrozumie, że jest zwykłym patologicznym zbokiem, a nie kimś wyjątkowym.
Dyskusja z takimi osobami nie ma żadnego sensu. Osoby tego pokroju dostaną od życia to, na co zasługują. Wszystko w swoim czasie :) Śmieszne jest tylko potem to, jak się na nich patrzy, a oni mówią "przecież to nie moja wina", albo "ja nic takiego nie zrobiłem". Poza tym to prawdopodobnie jakiś nastolatek gawędziarz.

Mężczyzna

dzikijinx

Cichy Podglądacz
Żebyście chociaż połowę tego co mam osiągnęli w swoim nędznym życiu, to już będzie dobrze xD
Nie dziwię, że dewiant nie zrozumie, że jest zwykłym patologicznym zbokiem, a nie kimś wyjątkowym.
+ czy ja uważam się za wyjątkowego, bo moja sperma znalazła się na lustrze w marnej sieciówce? Jesteście tak beznadziejni, argumenty z własnej dupy wyjęte xD