• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lodzik w przymierzalni - Wasze doświadczenia😁

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
W domu niech każdy robi sobie co chce, ale w miejscach publicznych powinno się zachowywać przyzwoicie, bo nie każdy podziela Twoje pasje i wymagałoby zachować jakieś minimum przyzwoitości. Czy jakby nakryło Cię na tym dziecko, to nadal byś się czuł taki spełniony i uważał, że to takie super? Jeżeli tak, to mam dla Ciebie złą wiadomość...

Weź bo mi się cofnie 🤣
No nie, tu chodzi o rodzaj ryzyka itp, ale no nie chce się być nakrytym na tym. Też trzeba by zapytać te wszystkie pary, które uprawiają seks w przymierzalniach albo ludzi którzy robią lodziki również w przymierzalniach! i o czym jest ten post.
Bo czy gorszy byłby widok mnie leżącego nago na podłodze dla kogoś kto odsłoni kotarę? czy widok penisa męskiego w ustach kobiety?
Tak samo gorszące, ale jedno na pewno lepiej odbierane przez społeczeństwo.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
No nie, tu chodzi o rodzaj ryzyka itp, ale no nie chce się być nakrytym na tym. Też trzeba by zapytać te wszystkie pary, które uprawiają seks w przymierzalniach albo ludzi którzy robią lodziki również w przymierzalniach! i o czym jest ten post.
Bo czy gorszy byłby widok mnie leżącego nago na podłodze dla kogoś kto odsłoni kotarę? czy widok penisa męskiego w ustach kobiety?
Tak samo gorszące, ale jedno na pewno lepiej odbierane przez społeczeństwo.
Mnie obrzydza dochodzenie na podłogę. Mam nadzieję, że po sobie posprzątałeś.
Bo jak robię loda w przymierzalni, to mam na tyle przyzwoitości aby wszystko połknąć i nie zostawić śladów.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Mnie obrzydza dochodzenie na podłogę. Mam nadzieję, że po sobie posprzątałeś.
Bo jak robię loda w przymierzalni, to mam na tyle przyzwoitości aby wszystko połknąć i nie zostawić śladów.
Tak, właśnie odpisałem wyżej, że wszystko posprzątane. Nie widzę innej opcji, wspomniałem też, że sam pracowałem w takim sklepie i miałem wiele niefajności. Ja nie zostawiam po sobie syfu

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Co z tym zrobić?
Byłem tak napalony, że musiałem spuścić nasienie. Poszedłem do sinsay i mieli wielką przymierzalnię.
W tej pozycji na zdjęciu doszedłem na podłogę, w tle słysząc niecierpliwiącą się kolejkę.
6daYO89.jpeg
Daj rozum! daj rozum! ty tak spuszczasz nasienie? tzn co robiles loda tylkiem ? pogubilem sie w tym to juz nie 1 raz tutaj.
Mysle ze powinnismy cie przeniesc do dzialu BDSM seks zawansowany widzialem ze maja tam narzedzia ktore pomoga cie wyciagnac z tej trudnej dla nas sytuacji. Mianowicie proponuje uzyc regulowany hak analny w celu przeniesienia.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Umiesciłbym cie w sali do mni golfa jedna pilka odległosc 5-do 10 metrów ty krec tylkiem vs forum proponuje kij na 210 yardow zagrajmy w to bedzie super !!! myslisz ze mogłbysbyc szybszy od pileczki?