kudlaty xD napisał:i zapewne niedlugo zrobimy to,.
jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy.
No i własnie o tym mówie.Szarka napisał:Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
Zniesmaczyłeś mnie totalnie, jeżeli dla Ciebie sex jest to samo co picie kawy to ja wysiadam z tego pociągu...
Czy młodzi ludzie już nie mają ŻADNEGO szacunku do swojego ciała ??? ZERO moralności ??? NIC ? SZA? Czy wstyd jest zjawiskiem już całkowicie zapomnianym i nienaturalnym ?
szkoda mi słów Mayonez na tłumaczenie Ci prostych zasad morlaności, szkoda mi słów... i jeżeli będziesz na przyszłość zwracał się do mnie personalnie, mam prośbę, nie używaj imion syna Bożego i jego matki nadaremnie tym bardziej pisząc je z małej litery...
aleś zgadł z tym dnem,własnie piwo konczeManveru napisał:Starasz się obrazić czyjeś uczucia religijne? Dna sięgasz, dna...
Mayonez napisał:No i własnie o tym mówie.Szarka napisał:Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
Zniesmaczyłeś mnie totalnie, jeżeli dla Ciebie sex jest to samo co picie kawy to ja wysiadam z tego pociągu...
Czy młodzi ludzie już nie mają ŻADNEGO szacunku do swojego ciała ??? ZERO moralności ??? NIC ? SZA? Czy wstyd jest zjawiskiem już całkowicie zapomnianym i nienaturalnym ?
szkoda mi słów Mayonez na tłumaczenie Ci prostych zasad morlaności, szkoda mi słów... i jeżeli będziesz na przyszłość zwracał się do mnie personalnie, mam prośbę, nie używaj imion syna Bożego i jego matki nadaremnie tym bardziej pisząc je z małej litery...
To że dla Ciebie konieczne jest czekanie nie wiadomo ile na pewne rzeczy to nei znaczy,ze Ci co robią coś wcześniej sie nie szanują i traktują to jak picie kawy....
BTW Dlaczego nie moge używać nazw postaci fikcyjnych z jakiejś tma hebrajskiej ksiażki ? :lol:
Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
ale to nie ja zaczłąme krytykować kogokolwiek,ze za wczesnie to tamto,zero szacunku itp.tylko_ja17 napisał:Mayonez napisał:jezus maria,nie oceniaj innych swoją miarą,to że Ty masz dziwne nawyki co do tych spraw,nie znaczy że każdy. Ja uprawiałem po4 i jakos nikt od nikogo nie uciekał (co zresztą byłoby całkiem dziecinnym zachowaniem)Szarka napisał:ło matko po 3-ch miesiącach sex oralny :?: uciekłabym od Ciebie na miejscu tej dziewczyny, podejrzewam, że dla niej to zdecydowanie za wcześnie.
natomiast Ty masz swoje nawyki i nie znaczy, ze to nawyki Szarki sa dziwne.
no sorry,tak to odebrałem,teksty,ze sie nie szanuje,bo nie czekam z czymś niewiadomo ile np. sa z deka irytujące,nastolatek kurwiacych sie gdzie popadnie z kim popadnie też nie lubie,wiec jestem tak pośrodku no.tylko_ja17 napisał:nie sadze, by Szarka Cie krytykowala. przynajmniej nie az tak, jak to odebrales...
Machabej napisał:Szarka: Pisząc, że osoby zaczynające seks po paru miesiącach nie mają wstydu obraziłaś wiele osób.
.
Szarka napisał:Zniesmaczyłeś mnie totalnie, jeżeli dla Ciebie sex jest to samo co picie kawy to ja wysiadam z tego pociągu...
Machabej napisał:I powiedz mi czy uważasz, że seks można zacząć uprawiać po paru miesiącach a pieszczoty oralne przychodza później? Wydaje mi się, że do obydwu trzeba uczucia, ale znam ludzi, którzy prędzej by uprawiali seks oralny niż tradycyjny.
Szarka napisał:Powtarzam, TAK sex oralny jest dla kobiet trudniejszy do przegryzienia niż współżycie.