• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lody

adamoginski

Erotoman
Już odpowiadam.
Ja lubię w pozycji leżącej. Tzn. ja leżę i lód jest mnie robiony.

Kobieta na kolanach - tu też jest fajnie, ale zdecydowanie mniej wygodnie dla osoby ssącej. A ja uważam, że obie strony powinny czuć się komfortowo.

Mężczyzna

Kornik95

Cichy Podglądacz
Ja to lubie jak pod prysznicem na kolanach robi, zawsze moge się odwdzięczyć i przy okazji umyć jej głowe.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Jeśli chodzi o wygodę dla mnie, to ja w pozycji siedzącej jest dla mnie top. Większość pozycji jest spoko, ale jeśli chodzi o coś ciekawszego, to kobieta leżąca na plecach z głową odchyloną w dół np krawędzi łóżka jest hot. Można wtedy podziwiać ciało kobiety :).

adamoginski

Erotoman
Jeśli chodzi o wygodę dla mnie, to ja w pozycji siedzącej jest dla mnie top. Większość pozycji jest spoko, ale jeśli chodzi o coś ciekawszego, to kobieta leżąca na plecach z głową odchyloną w dół np krawędzi łóżka jest hot. Można wtedy podziwiać ciało kobiety :).
Ze stołu wisząca głowa w dół - topka wizualna

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Zacznę od pozycji,której nie lubię: Ja leżę a dziewczyna robi Mi wtedy loda. Dlaczego? Czuję się jakbym był u lekarza ;)

Najczęściej praktykowana to: kobieta na kolanach a Ja siedzę lub stoję...