• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie po stosunku

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Ja lizałem po kochanku żony zawsze jak w niej skończył.Teraz uprawiamy seks w trójkącie i nie muszę zlizywać po nim natomiast i tak kończy najczęściej w jej cipce a ja po nim zalewam żonę.

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Moja ujawniła się miesiąc po ślubie. Okazało się że jej szef bzykał ją regularnie jeszcze zanim mnie poznała. A na naszym weselu zrobiła mu loda.

Mężczyzna

wittol

Seks Praktykant
Dobrze jest jak kobieta jest szczera a nie ukrywa , łatwiej się ze wszystkim pogodzić jak sama sie przyzna i nie wypiera sie później.

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Od niedawna we dwóch z nią to robimy i jest mega fajnie. Zalewamy ją we dwóch ja drugi bo on brzydzi się wejść po moim spuscie.

Mężczyzna

wittol

Seks Praktykant
Mężatki nudzą się po latach i zaczynają szukać wrażeń, zwłaszcza te które miały mało partnerów przed ślubem

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Kiedyś jeszcze przed ślubem ruchałem dwie mężatki. Z jedną kiedyś umawiałem się na seks jak była panną. Po ślubie miała dwójkę dzieci a sama napisała żebym wpadł na seks bo jej mąż ją na zaniedbuje i jest za granicą. Robiła loda jak opętana a wcześniej niechętnie chciała.