• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie mokrej cipki

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Mam takie marzenie aby zrobić minete kobiecie , która ma ogromną ilość soczków z cipki, tyle żeby mnie topiło w nich. Czy ktoś też ma takie marzenia? A może ktoś już ma takie doświadczenie.
Jeżeli dobrze zrobisz minetkę to jest duża szansa, że tak właśnie będzie. Ja uwielbiam lizać cipkę, która jest na maksa mokra, a najlepiej gdy kobieta siada mi na twarzy i soczki ciekną mi po niej. Coś wspaniałego 💦💦😋😍

Mężczyzna

WielkiChlop

Cichy Podglądacz
Dla mnie to jakaś abstrakcja o czym mówicie :D
Wytrysk podczas minety to chyba z filmów.
A duża wilgotność to często ślina .

Nie że jestem sceptyczny, ale nie spotkałem się z czymś takim

Mężczyzna

xD_Dx

Nowicjusz
Dla mnie to jakaś abstrakcja o czym mówicie :D
Wytrysk podczas minety to chyba z filmów.
A duża wilgotność to często ślina .

Nie że jestem sceptyczny, ale nie spotkałem się z czymś takim
To, że się nie spotkałeś nie znaczy że nie ma takich. Moja partnerka zarówno tryska podczas zabaw samej jak i przy minetce czy penetracji.

Tutaj jest duża zasługa jednak kobiety bo to ona musi się nauczyć tryskać i fakt nie zawsze wygląda to jak na filmach ale zdecydowanie jest 😉 bo jak wytłumaczysz wytrysk podczas masturbacji 😜

I powiem Ci, że ślina to zupełnie inna bajka 🙃 to się czuje

Mężczyzna

Mickymouse

Seks Praktykant
To, że się nie spotkałeś nie znaczy że nie ma takich. Moja partnerka zarówno tryska podczas zabaw samej jak i przy minetce czy penetracji.

Tutaj jest duża zasługa jednak kobiety bo to ona musi się nauczyć tryskać i fakt nie zawsze wygląda to jak na filmach ale zdecydowanie jest 😉 bo jak wytłumaczysz wytrysk podczas masturbacji 😜

I powiem Ci, że ślina to zupełnie inna bajka 🙃 to się czuje
Zdecydowanie takie panie istnieją i mnie to bardzo zawsze jaralo
Mimo iż one potrafiły czuć się skrępowane na zasadzie "zalałam ci łóżko" to mnie to mega jaralo i chętnie soczki przyjmowałem

Mężczyzna

insomniapoz

Cichy Podglądacz
Mam takie marzenie aby zrobić minete kobiecie , która ma ogromną ilość soczków z cipki, tyle żeby mnie topiło w nich. Czy ktoś też ma takie marzenia? A może ktoś już ma takie doświadczenie.
Ja przed wczoraj lizalem swojej kobiecie aż złapała mnie za głowę i dociskała aby mocniej lizać a jak doszła miała tak.mokro że jak bym buzie woda polał ale mi się to podobalo

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Mojej Żonce jak tylko zaczynam lizać cipę to po chwili robi się cała mokra i zaczynają z niej wypływać soki w dość dużych ilościach 😈😁 Zajebiście mnie to kręci i zawsze wylizuje jej te soczki 😈😁A jak zaczynam ją posówać to cipę ma już tak mokrą że na koniec zawsze jest plama na prześcieradłe 😁😁

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Jak się spuścisz w cipke to na pewno będzie mokra, możesz wtedy lizać, fajne uczucie widzisz jak Twoja sperma wycieka a ona jęczy

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
Miałem kiedyś taką partnerkę. Miała jakąś niesamowita ilość soków. Nigdy wcześniej ani później nie spotkałem nic takiego. Przy minecie twarz była cała mokra i ściekało po niej. Jedna z najsmaczniejszych cipek jakie lizałem w życiu.