• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie kutasa do czysta

Kobieta

Majdilla

Cichy Podglądacz
Drogie Panie czy po lodzie lubicie wylizać kutasa ze spermy do czysta?????
Nie, nie i jeszcze raz nie , pozwalam by skończył na twarzy byle nie w ustach i po wytrysku też nie ( czyszczę ) go , co innego ta wydzielina co kropelki wyciskam gdy stoi to to mi nie przeszkadza a wręcz smakuje

Kobieta

SexParaWawa

Seks Praktykant
Nie, nie i jeszcze raz nie , pozwalam by skończył na twarzy byle nie w ustach i po wytrysku też nie ( czyszczę ) go , co innego ta wydzielina co kropelki wyciskam gdy stoi to to mi nie przeszkadza a wręcz smakuje
poproś partnera, aby zastosował inną dietę i ograniczył używki (zero mięsa, zero alko, zero papierosów, więcej owoców i warzyw) i też Ci będzie smakował ten nektar. Ja zawsze do ostatniej kropli wysysam i wylizuję, żeby był czyściuteńki i uwielbiam smak spermy, jedynie konsystencja zbyt kleista mi przeszkadza, więc lubię popić herbatą lub wodą

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Ja może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. Myślę, że jest to podobne zjawisko, jak wrażliwość łechtaczki zaraz po orgazmie. Dalsza stymulacja tuż po, może być dla niektórych kobiet nieprzyjemna.
Masz sporo racji i doświadczenia. Podobnie jest u kobiet. Jak moja doszła, i chciałem ją polizać, to mi zaczęła uciekać :) Z drugiej strony, jak mnie chciała polizać po wytrysku, to sam uciekałem :)

Mężczyzna

And

Podrywacz
Ja mam prawie zawsze dobrze wylizanego kutasa. Tak samo jak ja wylizuje cipkę albo dupkę jak się tam spuszczę

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Ja może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. (...)
To akurat zjawisko bardzo indywidualne. Ja na przykład właśnie lubię mocniejszą i szybszą stymulację podczas samego orgazmu (żeby wzmocnić jego intensywność) oraz dalszą zaraz po.
Chyba warto to przegadać z mężczyzną, dla satysfakcji i przyjemności obojga partnerów.