Bywa że takDrogie Panie czy po lodzie lubicie wylizać kutasa ze spermy do czysta?????
Mryyy zajebiścieOczywiście, bardzo dokładnie, nic się nie zmarnuje![]()
Ja może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. Myślę, że jest to podobne zjawisko, jak wrażliwość łechtaczki zaraz po orgazmie. Dalsza stymulacja tuż po, może być dla niektórych kobiet nieprzyjemna.Oczywiście, bardzo dokładnie, nic się nie zmarnuje![]()
Mam pełną tego świadomośćJa może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. Myślę, że jest to podobne zjawisko, jak wrażliwość łechtaczki zaraz po orgazmie. Dalsza stymulacja tuż po, może być dla niektórych kobiet nieprzyjemna.
Jak to było? Zakochalem sie uciekam z tego forum?Pan wzywał?
Wylizać, oblizać palce i sprawdzić czy nic nie zostało![]()
Mam powiadomienia mailoweJak to było? Zakochalem sie uciekam z tego forum?
Mialem nadzieje ze telepatycznie wyczuwasz jak o Tobie mysle, ale niech bedzie :/Mam powiadomienia mailowe![]()
To był telepatyczny mailMialem nadzieje ze telepatycznie wyczuwasz jak o Tobie mysle, ale niech bedzie :/
To fakt, sa sytuacje gdzie nawet telepatia nie zastąpi zwinnego językaTo był telepatyczny mail
dobrze, ze w wylizywaniu fiuta nie ma nic telepatycznego
Swoją drogą tej konwencji nazywania mnie panem możemy sie trzymaćPan wzywał?
Wylizać, oblizać palce i sprawdzić czy nic nie zostało![]()
Też to lubię. A najlepiej jak z cipki koleżanki. To jest mega.Jak mnie nakreca kiedy partnerka oblizuje penisa tyle co wyjetego z cipki z wlasnych sokow
A to można inaczej, bez wyczyszczenia?Drogie Panie czy po lodzie lubicie wylizać kutasa ze spermy do czysta?????
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Lizanie odbytu | Fetysze i perwersje | 19 | |
| N | Lizanie dildo | Fetysze i perwersje | 19 | |
|
|
Lizanie dupki randomowej lasce | Fantazje erotyczne | 63 | |
| A | Lizanie dziurek | Ogłoszenia | 1 | |
|
|
Lizanie cipki vs seks | Seks | 91 |