• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie cipki. Pytanie do pań.

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
Miłe Panie. Natknąłem się N pytanie odnośnie tego jak panowie liżą cipeczki. Może wy pochwalicie się jak lubicie mieć lizane szparki 🤭😏

Cupido

Cichy Podglądacz
Rene, może i dzieci masz za małe, jednak stara na pewno nie jesteś. Damy się nie starzeją, stają się po prostu bardziej dystyngowane :)

On1001

Erotoman
Nie, na telefonie łatwo przeoczyć że jest druga strona, komentarze też się ciężko wstawia. To było do Malutkiepeniski

A

Abizu

Guest
Heyka ja lubię siadać na twarzy chłopaka jak mnie pieści językiem, i lubię jak czasem lekko dmuchnie mi do środka.
Nas też to bardzo podnieca gdy widzimy jak kobiece jest dobrze.... Podczas pozycji 69 lubię jak dziewczyna ssie i masuje mi jądra a ja jednocześnie liżąc i ssając cipkę robię jej palcówke pieszcząc jej anal.... Co o tym myślisz?