• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Leginsy męskie, meginsy

Mężczyzna

Tomi88

Cichy Podglądacz
Chodzę w rajstopach i pończochach, więc o leginsach nie myślałem. Z drugiej strony sportowe leginsy założone na rajstopy mogłyby być okazją do publicznego pokazania kostki w rajstopach i chyba byłoby to łatwiejsze przełamanie niż przy spodniach. Przełamanie sprawia mi dużo problemów, choć mam w nim pełne wsparcie partnerki, która wielokrotnie namawiała mnie do wyjścia w rajstopach i spodniach odsłaniających kostkę. A jednak mimo to mam z tym duży problem. Może leginsy to rozwiązanie mojego problemu?

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Fiu fiu. Robin Hood faceci w rajtuzach. Jeżeli już muszę coś założyć pod spodnie, to tylko z uwagi na warunki atmosferyczne, czyli duży mróz. Nie wyobrażam sobie chodzenia po domu w rzeczach, które noszą kobiety 🙆

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Ja biegam w leginsach. Ale zakładam jeszcze krótkie spodenki do tego. A rajstopy z krótkimi spodenkami kiedyś się odważyłem nosić tydzień na wakacjach w większym mieście i było super :) choć jednego dnia spotkałem się z dwoma agresywnymi słownie uwagami - od młodych chłopaków. O dziwo reakcje kobiet i dziewczyn były ok. Z tego co widziałem ostatnio będąc w Warszawie tam mniej ludzie zwracają na to uwagę i widziałem kilka chłopaków w rajstopach. A w ogóle będąc za granicą, to w ogóle u nas Polsce chyba tak ludzie zwracają uwagę co kto nosi, widziałem tak różnie facetów ubranych i nikt nie zwracał uwagi. W tym roku mam plan na wypad na jakieś 2 tygodnie za granicę i chociaż tyle ubierać się jak chcę. Bo poprzednio to był wyjazd z rodziną.