Myślę, że chyba większość ludzi przy jednym "posiedzeniu" na ubikacji robi i siku, i kupę. A Ty, Karotka, jak masz?Zastanawiam się czy są tacy faceci co zamiast otrzepywać penisa, wycierają go kawałkiem papieru toaletowego. No nie wyobrażam sobie mieć mokrych majtek. Gdy używacie papieru to jak? No i jeszcze sprawa mycia rąk... brrr 🫣
O, albo jeszcze gdy robicie "2" to dacie radę się wysikać na siedząco czy tylko na stojąco?
No ja tak bo jestem babą to siedzę jak sikamMyślę, że chyba większość ludzi przy jednym "posiedzeniu" na ubikacji robi i siku, i kupę. A Ty, Karotka, jak masz?
OK, ale chodzi mi o to, czy sikasz podczas robienia kupy?No ja tak bo jestem babą to siedzę jak sikam![]()
da się nie sikać podczas robienia kupy?OK, ale chodzi mi o to, czy sikasz podczas robienia kupy?
Jak najbardziej się da - wystarczy, że kupę musi się o wiele bardziej niż siku. Np. po zjedzeniu czegoś mającego silny wpływ na perystaltykę jelit, jak jogurt, figa czy pomarańcze.da się nie sikać podczas robienia kupy?
Ja na siedząco i zawsze obcieram papierem.Zastanawiam się czy są tacy faceci co zamiast otrzepywać penisa, wycierają go kawałkiem papieru toaletowego. No nie wyobrażam sobie mieć mokrych majtek. Gdy używacie papieru to jak? No i jeszcze sprawa mycia rąk... brrr 🫣
O, albo jeszcze gdy robicie "2" to dacie radę się wysikać na siedząco czy tylko na stojąco?
Właśnie dlatego unikam pisuarów xDDuzo osób pisze że strzepuja a później osuszają papierem. Zastanawia mnie to czy za każdym razem korzystacie z kibelka a nigdy z pisuaru gdzie nie ma obok niczego do wytarcia?
Nie zawsze się da, czasem i na łonie natury trzeba się wysikaćWłaśnie dlatego unikam pisuarów xD
Gdy idę do WC na "dwójkę", to cały czas siedzę na toalecie. Najpierw mi idzie siku, potem kupa. Albo odwrotnie: najpierw kupa (gdy jest duża), a potem siku.Ja na siedząco i zawsze obcieram papierem.
Masz rację, ale ja dawno już nie załatwiałem się poza kiblem xD Często w pracy, w godzinach porannych, siadałem na muszli, bo przy okazji robiłem kupęNie zawsze się da, czasem i na łonie natury trzeba się wysikać
A sUkasz na stojąco czy siadasz?Masz rację, ale ja dawno już nie załatwiałem się poza kiblem xD Często w pracy, w godzinach porannych, siadałem na muszli, bo przy okazji robiłem kupę![]()
W domu zwykle siadam. Poza domem - to zależy od czystości toalety.A sUkasz na stojąco czy siadasz?
Mam tak samoW domu zwykle siadam. Poza domem - to zależy od czystości toalety.
Dziwię się ludziom, którzy s*ają w pozycji "na Małysza". Ja tam muszę siedzieć na kiblu, by zrobić kupę.Mam tak samo
Mam tak samo
Tak, siedzenie „całą pupą” na ubikacji jest spokoJa sikam.na siedząco w domu ponieważ jak to było w stand upie kiedyś w nocy poszedłem soku na golasa i poczułem rosę na nogach, jak się siłą z wysokością to bryzga na boki strasznie a jak siedzę to pełna kultura
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Moje sprawy a'la Tinder | Związki | 399 | |
H | Akademik a sprawy seksualne | Seks | 0 | |
S | Zioła na te sprawy | Porady seksualne | 4 | |
N | Fotografie - sprawy techniczne | Seks fotki i filmy | 7 | |
![]() |
Środki higieniczne używane w czasie okresu | Sprawy kobiet | 5 |