• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lanie na dupe, spanking

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Bose stopy są stosowane jako masaż, bardzo przyjemny i działajacy na mięśnie głebokie. Kolego rozmawiasz z Panią która sama o tym decyduje zresztą decyduje o całokształcie zabawy. Ja jestem typem który sam najczęściej o tym decyduje i wtedy szpilki Pani @DorthyZ będą śmigać wysoko w górze. Ale pracując z grubo ponad 1000 facetów wiem, że każdy ma nieco inne upodobania. Sęk w tym by znaleźć takiego którego podnieca do białości deptanie szpilkami. Jak dla mnie szpilki to dźwięk stukania o podłogę jak kobieta do mnie idzie, a potem dźwięk stukania szpilek w ścianę ( jeśli ktoś ogarnie jak to się dzieje 🫣😇🤩 ) a co do spankingu to słyszałem że są kobiety które podnieca bicie ( w różnej postaci i siłą )nie tylko w dupsko ale to temat na inny duży temat
Tak, jakiś czas temu mój znajomy proponował mi kajdanki i bicie paskiem, ale odmówiłam tej drugiej rzeczy. Klapsy w łóżku bywają bardzo fajne, ale pasek to już za wiele. Ja lubię być nakręcona, a nie bita.

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
No wiadomo że siłę i częstotliwość klapsów i pasów ( i wszelakich urzadzeń ) dobiera się do upodobań. Na początku zabawy lekkie klapsy takie że bardziej rozśmieszają. Paskiem też można takie lekkie lanie robić ale trzeba wiedziec jak i gdzie. Dlatego rozmowa przed zabawą jest ważna. Same kajdanki cz nawet związanie rąk za placami krawatem sprawia że same pieszczoty piersi stają się inne. Zwykłe masowanie ugniatanie czy chwycenie za sutek i lekkie pociągnięcie czy przyłożenie na chwilę kostki lodu, umycie zębów mocno miętową pastą i zaraz po tym pieszczenie cycow lub cipki daje efekt wow i nasza Dama zagryza wargi. Do tego trzeba dużo uwagi na osobę którą się opiekujesz

Kobieta

Mariola81

Nowicjusz
Nie tylko gra wstępna ale i w trakcie. Na początek srosuje się lekkie klapsiki by ze wzrostem podniecenia intensyfikować uderzenia. Jedna lubi mocno i często druga lekko i czasem tylko. Są panie które lubią klapsy nie tylko w pośladki. Panowie też to lubią. Ale trzeba pytać. Zawsze sie trafi taki który powie : "kobiety się nie bije" przecież to przestępstwo. A my lubimy przekraczać granice...
chyba najlepiej lubie rzadziej ale mocniej