• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lanie na dupe, spanking

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Kiedyś na randce opowiedziałam, jaki mam pas w kraw-maga, więc "afer party" dżentelmen trzy razy upewniał się, czy nie mam nic przeciwko, aby wymierzył mi lekkiego klapsa. Napięcie przez to tak spadło, że już nigdy na randkach nie wspominałam o tym epizodzie ze swojego CV.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Lubię żonie zasadzić mocne klapsy w czasie seksu, oczywiście ona lubi je dostawać ale w sumie na tym koniec

Mężczyzna

Szpada

Cichy Podglądacz
Klapsy, kajdanki, piórka, packi, maska na oczach, muzyka - mnie to kręci i zaczynam eksplorować. Na pierwszym miejscu stawiam to, aby kochana wiedziała, że może się odprężyć i czuć bezpiecznie, bo nie spotka jej z mojej strony nic złego.

Mężczyzna

Marshall

Cichy Podglądacz
Kiedyś na randce opowiedziałam, jaki mam pas w kraw-maga, więc "afer party" dżentelmen trzy razy upewniał się, czy nie mam nic przeciwko, aby wymierzył mi lekkiego klapsa. Napięcie przez to tak spadło, że już nigdy na randkach nie wspominałam o tym epizodzie ze swojego CV.
No cóż nie dziwię się chłopu ;)

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
A tylko w szpilkach, czy bosymi stopami też lubisz?
Ja bym wolał bosymi stopami.
Bose stopy są stosowane jako masaż, bardzo przyjemny i działajacy na mięśnie głebokie. Kolego rozmawiasz z Panią która sama o tym decyduje zresztą decyduje o całokształcie zabawy. Ja jestem typem który sam najczęściej o tym decyduje i wtedy szpilki Pani @DorthyZ będą śmigać wysoko w górze. Ale pracując z grubo ponad 1000 facetów wiem, że każdy ma nieco inne upodobania. Sęk w tym by znaleźć takiego którego podnieca do białości deptanie szpilkami. Jak dla mnie szpilki to dźwięk stukania o podłogę jak kobieta do mnie idzie, a potem dźwięk stukania szpilek w ścianę ( jeśli ktoś ogarnie jak to się dzieje 🫣😇🤩 ) a co do spankingu to słyszałem że są kobiety które podnieca bicie ( w różnej postaci i siłą )nie tylko w dupsko ale to temat na inny duży temat