• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lanie na dupe, spanking

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Bose stopy są stosowane jako masaż, bardzo przyjemny i działajacy na mięśnie głebokie. Kolego rozmawiasz z Panią która sama o tym decyduje zresztą decyduje o całokształcie zabawy. Ja jestem typem który sam najczęściej o tym decyduje i wtedy szpilki Pani @DorthyZ będą śmigać wysoko w górze. Ale pracując z grubo ponad 1000 facetów wiem, że każdy ma nieco inne upodobania. Sęk w tym by znaleźć takiego którego podnieca do białości deptanie szpilkami. Jak dla mnie szpilki to dźwięk stukania o podłogę jak kobieta do mnie idzie, a potem dźwięk stukania szpilek w ścianę ( jeśli ktoś ogarnie jak to się dzieje 🫣😇🤩 ) a co do spankingu to słyszałem że są kobiety które podnieca bicie ( w różnej postaci i siłą )nie tylko w dupsko ale to temat na inny duży temat
Tak, jakiś czas temu mój znajomy proponował mi kajdanki i bicie paskiem, ale odmówiłam tej drugiej rzeczy. Klapsy w łóżku bywają bardzo fajne, ale pasek to już za wiele. Ja lubię być nakręcona, a nie bita.

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
No wiadomo że siłę i częstotliwość klapsów i pasów ( i wszelakich urzadzeń ) dobiera się do upodobań. Na początku zabawy lekkie klapsy takie że bardziej rozśmieszają. Paskiem też można takie lekkie lanie robić ale trzeba wiedziec jak i gdzie. Dlatego rozmowa przed zabawą jest ważna. Same kajdanki cz nawet związanie rąk za placami krawatem sprawia że same pieszczoty piersi stają się inne. Zwykłe masowanie ugniatanie czy chwycenie za sutek i lekkie pociągnięcie czy przyłożenie na chwilę kostki lodu, umycie zębów mocno miętową pastą i zaraz po tym pieszczenie cycow lub cipki daje efekt wow i nasza Dama zagryza wargi. Do tego trzeba dużo uwagi na osobę którą się opiekujesz

Kobieta

Mariola_

Nowicjusz
Nie tylko gra wstępna ale i w trakcie. Na początek srosuje się lekkie klapsiki by ze wzrostem podniecenia intensyfikować uderzenia. Jedna lubi mocno i często druga lekko i czasem tylko. Są panie które lubią klapsy nie tylko w pośladki. Panowie też to lubią. Ale trzeba pytać. Zawsze sie trafi taki który powie : "kobiety się nie bije" przecież to przestępstwo. A my lubimy przekraczać granice...
chyba najlepiej lubie rzadziej ale mocniej