• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lalki z kutasem

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Zobaczyłem dziś filmik jak dziewczyna zabawia się realistyczną lalką z kutasem, rucha się na nim. W tym czasie do akcji dołącza facet, dziewczyna bierze w usta, jest posuwana w dwie dziurki :)
Zapraszam do dyskusji :) Czy chcielibyście aby wasza żona, partnerka miała taką lalkę ? Co Wy na taką zabawę :) Natomiast Panie czy chciałbyście być pousuwane w dwie dziurki w takim układzie ? Bez prawdziwego drugiego mężczyzny jest chyba mniej krępujące i nie jest to zdrada ? :) Osobiście podnieciłem się na tym filmiku 😁

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Zobaczyłem dziś filmik jak dziewczyna zabawia się realistyczną lalką z kutasem, rucha się na nim. W tym czasie do akcji dołącza facet, dziewczyna bierze w usta, jest posuwana w dwie dziurki :)
Zapraszam do dyskusji :) Czy chcielibyście aby wasza żona, partnerka miała taką lalkę ? Co Wy na taką zabawę :) Natomiast Panie czy chciałbyście być pousuwane w dwie dziurki w takim układzie ? Bez prawdziwego drugiego mężczyzny jest chyba mniej krępujące i nie jest to zdrada ? :) Osobiście podnieciłem się na tym filmiku 😁
To może być dobry wstęp do rozpoczęcia przygody w układzie 2m 1k, np nasze początki to był wibrator w cipce i penis w ustach w tym samym czasie

Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
Ja nie miałbym nic przeciwko temu, żeby żona miała taką lalkę. Lubię patrzeć jak sama się bawi ze sobą. Myślę, że ją by też mogło kręcić jak by mi obciągała jednocześnie nabijając się na sztucznego faceta. Z wibratorem w takiej sytuacji mocniej dochodzi.